Principalele motive pentru care nu vei fi niciodata milionar

Vacante de relaxante pe Riviera Franceza, donatii uriase pentru cauze caritabile si o pensionare anticipata. Acestea sunt principalele tipuri de lucruri pe care oamenii si le inchipuie cand aud cuvantul “milionar”.

Din pacate, este putin probabil sa experimentezi asta vreodata, daca esti unul dintre cititorii acestui articol. Scuze.

Desigur, cu exceptia cazului in care puteti depasi urmatoarele obstacole care stau intre tine si obtinerea statutului de milionar. Fiecare blocaj ofera si o etapa de actiune imediata pentru a te ajuta sa depasesti lucrurile care te retin. Sa incepem.

1.Nu intelegi cum functioneaza banii

Banii nu sunt un subiect complicat, dar putini par sa inteleaga cu adevarat cum functioneaza. Tu unde te incadrezi? Sigur, puteti da vina pe sistemul scolar sau pe parinti, dar responsabilitatea iti apartine in totalitate pentru a afla cum se fac banii, cum se aduna, cum sunt investiti si modul in care sunt pastrati.

Milionarii inteleg ca banii nu sunt ceva care este descoperit, castigat sau creat din intamplare. Din contra, asa cum mentioneaza cele mai importante carte din lume, bogatia nu este un accident, ci o actiune. Construirea averii este cel mai mare joc din lume, iar daca vrei sa castigi, trebuie sa inveti regulile. Deci, incepe studiul.

Si nu te limita doar la citit, ci internalizeaza cunoasterea. Dezbate-o. Vorbeste despre asta cu partenerul, cu bunica, cu un prieten. Finantele personale pot fi invatate si astfel s-ar putea sa descoperi ca bogatia este mult mai usor de construit decat ai crezut anterior.

Leave a comment