Avantaje ale unui salon de manichiura

Pentru o femeie care se respecta, mainile ingrijite reprezinta o carte de vizita veritabila. In trecut, mentinerea mainilor ingrijite nu era atat de usoara cum este astazi, in mare parte datorita faptului ca nu existau tehnologiile care sunt in ziua de azi, si pentru ca femeile in trecut, pana la emanciparea femeilor, erau considerate ca fiind un fel de carte de vizita a barbatului, si erau obligate la munci casnice, intrucat barbatul era ocupat cu munca comertului si altele. In prezent, o manichiura perfecta tot timpul nu mai este un basm, acest lucru fiind in mare parte datorat metodelor moderne de decorare a unghiilor. Printre cele mai moderne metode folosite la un salon de manichiura Iasi sunt cele prin care se aplica gel ori acril pe unghii, ori fie sub forma unui strat protector, ori sub forma unor unghii false care sunt construite tot din aceste materiale.
Dintre avantajele apelarii la un salon de manichiura Iasi se numara faptul ca unghiile dumneavoastra vor avea intotdeauna un aspect natural si ingrijit. Pentru acei clienti care au unghii mici, moi si casante, pot apela la aplicare de gel pe acestea pentru a avea posibilitatea de a obtine manichiura pe care si-au dorit-o dintotdeauna. Alt avantaj al unui salon de manichiura Iasi este faptul ca gelul aplicat pe unghii este aplicat intr-un strat subtire spre mediu care are scopul de a oferi un plus de rezistenta, ceea ce actioneaza ca o protectie suplimentara pentru unghia naturala si in acelasi timp stimuleaza cresterea ei.
Toate doamnele sunt intr-un fel sau altul deranjate de catre cresterea cuticulei, acea membrana care apare la capatul inferior al unghiilor, insa datorita metodelor moderne care sunt folosite la un salon de manichiura Iasi acest lucru nu mai trebuie sa reprezinte un impediment, intrucat purtarea unghiilor cu gel reprezinta o bariera pentru cresterea de cuticula, iar aceasta nu mai are posibilitatea de a creste la fel de rapid si sa ofere acel aspect inestetic mainilor.
Alt avantaj al apelarii la un salon de manichiura Iasi este acela ca poti sa iti alegi orice forma iti doresti a unghiilor, iar orice decor ales pentru a fi realizat pe acestea este ales in acord cu dorintele si fanteziile clientului. Alt avantaj al apelarii la un salon de manichiura Iasi este acela ca, de regula, ofera posibilitatea efectuarii unei manichiuri cu gel, care, in comparatie cu cea clasica, are o rezistenta mult mai indelungata, ceea ce inseamna ca necesita schimbarea o data pe luna, pe cand manichiura clasica necesita sa fie schimbata la fiecare saptamana, cel tarziu.
Un alt avantaj al unui salon de manichiura din Iasi este faptul ca poti sa iti alegi o manichiura care sa ti se potriveasca perfect in orice agenda plina, indiferent de programul dumneavoastra.

Leave a comment