Huse iPhone 6 elegante si necesare

Daca tocmai ti-ai luat un smartphone iPhone si mai ales daca ti-ai luat noul model iPhone 6 este necesar sa ii asiguri acestuia siguranta de care are nevoie. In materie de siguranta ne referim atat la cea a produsului cat si la cea a utilizatorului intrucat indiferent de modelul de smartphone despre care vorbim, daca acesta este deteriorat prin cadere sau anumite accidente garantia s-ar putea sa nu acopere reparatia si astfel sa o suporti din buzunar.
Totusi, achizitia unor produse care sa iti asigure aceste lucruri nu este tocmai usora intrucat poate fi o adevarata provocare datorita gamei variate de producatori si de produse lansate in acest sens. Daca esti o persoana care tine foarte mult la aspect si are o ocupatie ce impune eleganta si prestanta, poti opta pentru o husa premium din TPU cu margini de aluminiu ce nu doar ca ii adauga o grosime de 1mm ci ii ofera si o protectie foarte buna impotriva socurilor si o prindere sigura in mana. Daca vrei si o usoara pata de culoare si sa treci de la seriosul aspect metalic la ceva mai deosebit poti alege si in cazul acestui model o nuanta rosie cel putin pentru partea metaliza de aluminiu.
Daca esti un utilizator mai dinamic si care este pasionat nu numai de evolutia tehnologica adusa de iPhone 6 ci si de aspectele futuriste ale tehnologiei, orienteaza-te catre o husa iPhone 6  de tip hibrid din doua piese. Acest model este alcatuit dintr-o parte interioara de silicon care absoarbe foarte usor socurile, dar si vibratiile la care este supus, iar partea exterioara este una din plastic cu un rol foarte eficient impotriva zgarieturilor sau a accidentelor de scapare sau de cadere din mana sau buzunar. Acest model aduce, dupa cum am spus, un aer modern in urma utilizarii si prezentei sau, intr-un singur cuvant, un aer futurist.
Daca esti o persoana mai dinamica si plina de energie ai la dispozitie modelele de huse precum cele de tipul 4.7 care asigura o protectie totala a smartphone-ului lasand in acelasi timp la indemana toate porturile acestuia pentru o utilizare eficienta. Caracteristica dinamica a acestui model este data de multitudinea de culori si modele care sunt puse la dispozitie, dar si de buzunarul din partea de protectie a ecranului. Acest buzunar permite sa luati pe langa smartphone si un card sau bani astfel avand tot ce va trebuie la indemana.
Indiferent de modelul ales cel mai important lucru este de a asigura smartphone-ului dumneavoastra o siguranta in utilizare si o protectie foarte buna impotriva accidentelor, iar daca este sa comparam pretul device-ului cu pretul pe care il are o astfel de husa, aceasta nu ar trebui sa lipseasca.

Leave a comment