Lucruri interesante despre tricouri

Tricoul este un articol de vestimentatie obisnuit, care in mod evident este prezent in fiecare garderoba, indiferent ca discutam despre garderoba unei femei, sau ca discutam despre garderoba unui barbat.

Tinand cont de faptul ca tricourile sunt extrem de indragite de catre toata lumea, nu mai este de mirare faptul ca toata lumea cauta pe Tricouri-Misto.ro, cel mai frumoase tricouri personalizate, care au cele mai interesante mesaje.

Sunt si persoane care nu prefera tricourile personalizate, ci isi doresc tricouri Polo de exemplu, care sunt ideale pentru absolut orice tip de tinuta.

Sunt si persoane insa, care atunci cand trebuie sa isi aleaga un tricou, vor tine cont de tendintele modei, si isi vor alege acele tricouri care se poarta in sezonul respectiv, pentru a fi tot timpul in pas cu moda.

Ei bine, sunt si persoane care atunci cand  trebuie sa isi aleaga un tricou, vor tine cont mai mult ca sigur de materialul din care sunt acestea confectionate, pentru ca trebuie sa fim realisti sis a recunoastem, se pot gasi tricouri din materiale de calitate superioara, dar si tricouri realizate din materiale de calitate indoielnica.

Cam atat insa despre alegerea tricourilor, pentru ca in cele ce urmeaza in acest articol, vom discuta despre cateva lucruri foarte importante despre tricouri, pe care mai mult ca sigur nu le cunosteai.

In primul rand, cuvantul “t – shirt “ a fost introdus in anii 1920 in dictionarul englez, iar daca stam sa discutam despre tricourile promotionale, primul astfel de tricou a aparut in anul 1939, tricou care a insotit filmul “Vrajitorul din Oz”.

Si pentru ca am tot adus ceva mai devreme in discutie bumbacul, trebuie mentionat faptul ca acesta este capabil sa absoarba de 20 de ori greutatea sa, si ca este mult mai rezistent atunci cand este ud, decat atunci cand este uscat.

Tot referitor la bumbac, mai trebuie mentionat faptul ca atunci cand se doreste realizarea unui tricou, necesarul este de 10 kilometri de fir, insa chiar si asa, atunci cand se cultiva un hectar de teren doar de bumbac, din recolta respectiva se pot confectiona 3000 de tricouri.

Un alt amanunt extrem de important referitor la tricouri, este acela ca pana prin anii 1950, acestea erau considerate ca a fi articole de lenjerie intima, insa au inceput sa fie popularizate de catre actori de la Holywood, precum James Dean sau Marlon Brando.

In ceea ce priveste cel mai mare prodcator de bumbac din lime. Putem spune despre China ca este lider la acest capitol, avand o recolta de aproximativ 32 milioane de paleti pe an, insa China este si cel mai mare producator de tricouri de pe planeta.

Referitor la cel mai mare tricou aparytm acesta are o lungime de 93.2 metri, in timp ce latimea sa este de 62.73 metri.

Ei bine, acestea sunt cateva dintre cele mai importante detalii referitoare la tricouri, si cu siguranta este foarte bine ca atunci cand citesti acest articol poti sa inveti lucruri noi si chiar foarte interesante despre tricouri.

Leave a comment