Unde si la ce ne ajuta limba engleza

Vedeti peste tot oferte pentru cursuri engleza companii si va intrebati de ce se agita toti cu engleza. In cele ce urmeaza va vom explica noi motivele.

Profesorii si parintii din intreaga lume  inradacineaza in mintea tinerilor ca “invatarea limbii engleze este foarte importanta”. Pare a fi cunoscut?

Dar chiar daca acestia explica in detaliu de ce limba engleza este atat de importanta, nu putem sa intelegem intotdeauna. Deci, pentru cei dintre voi care ezitati sa cheltuiti bani greu castigati pentru un curs de limba engleza, aici sunt primele 5 motive pentru a face acest lucru. Daca doriti sa stiti cum puteti invata limba engleza, cititi mai departe. Va prezentam toate motivele pentru a sti engleza.

Pentru calatorie

Fie ca va place sau nu, engleza este prima limba oficiala internationala. Ceea ce inseamna ca o calatorie fara cunoasterea acestei limbi va face viata foarte dificila.

Aeroporturile, drumurile, trenurile, aproape toate locurile sunt indicate in limba engleza. Si sa nu uitam oamenii. Personalul hotelurilor, al centrelor de informare, toti par sa stie cel putin cateva cuvinte in engleza. Dar, probabil, nu prea mult in limba materna.

Va place sa calatoriti? Deci, trebuie sa va reimprospatati abilitatile lingvistice cu un prim curs de limba engleza.

Pentru munca

Cu siguranta vrei sa reusesti in cariera, nu-i asa? Da, desigur, noi toti o dorim.

Ei bine vorbind o a doua limba este cu siguranta util. Si din moment ce limba engleza este limba oficiala internationala, veti avea probleme in a negocia cu companii internationale sau cu turisti daca nu vorbiti sau nu  intelegeti. Aproape toate companiile va vor considera mai bun daca aveti un nivel bun de limba engleza.

Pentru studii universitare

Aproximativ 80% din lucrarile academice si de cercetare din intreaga lume sunt publicate in limba engleza. Universitatile britanice si americane sunt, in general, considerate cele mai bune din lume. Din acest motiv, cercetatorii din numeroase alte tari care fac cercetari tehnologice, stiintifice sau teoretice importante tind sa-si faca publicitatea in Marea Britanie sau Statele Unite.

Deci, daca doriti sa beneficiati la maximum de studiile universitare, aveti nevoie de engleza.

Noi oferim cursuri de limba engleza care va pregatesc pentru toate examenele IELTS. Obtinerea unui scor ridicat la acest examen va va ajuta sa studiati la una dintre cele mai bune universitati de limba engleza din lume.

Pentru Web

Cea mai mare parte a internetului este in limba engleza. Deci, daca va ganditi sa creati un site web pentru afacerea dvs. sau doar sa navigati pe Internet si sa socializati pe site-uri de socializare, engleza va fi extrem de utila.

Pentru creierul vostru

Mai presus de toate avantajele practice pe care le-am mentionat, invatarea unei limbi este un stimulent mental excelent. Ea solicita o parte din creierul tau, care altfel ar fi adormit. Invatarea necesita rabdare, memorie, abilitati analitice si abilitati sociale – toate acestea va pot ajuta in toate aspectele vietii de zi cu zi. Si nu uitati, acest lucru poate fi chiar distractiv!

Mai ales daca participati la un curs de limba engleza  si invatati aceasta limba intr-o clasa multinationala cu un profesor excelent si prietenos gata sa va ghideze.

Incepeti sa intelegeti cum perfectionarea limbii  engleze va poate imbunatati viata?

Daca doriti cu adevarat sa cunoasteti adevarul si sa vedeti beneficiile reale, rezervati un curs de limba engleza  astazi si alaturati-va tuturor celorlalti studenti fericiti.

Leave a comment