Anvelope all season. Chiar sunt all season?

Exista mai multe intrebari la care cumparatorii cauta raspuns inainte de a se decide cu privire la achizitionarea anvelopelor. Aceasta este una dintre ele – anvelopele all season chiar sunt all season? Se pot folosi indiferent de anotimp?

Raspunsul scurt este acesta: depinde in ce regiune locuiesti.

Anvelopele all season reprezinta un compromis inca de la inceput. Ele sunt concepute pentru o plimbare buna, zgomot redus, manevrabilitate decenta si performante bune la drum. Poate ca nu sunt la fel de bune ca alte tipuri de anvelope, dar sunt respectabile, au un model de rulare agresiv pentru indepartarea noroiului si a apei – pentru o tractiune optima pe o vreme ploiasa.

Toate anvelopele all season au de asemenea un sistem de lamele, mici fante care ajuta la o mai buna tractiune pe zapada (usoara) si noroi. Componentele de rulare sunt concepute pentru a ramane flexibile la diverse temperaturi. In general, daca nu locuiti in zona montana, ci folositi masini atunci cand exista doar zapada usoara in fiecare an, atunci teoretic ati putea sa rezolvati totul cu anvelope all season.

Anvelopele de iarna, pe de alte parte, sunt proiectate pentru zapada si temperaturi scazute. Ele au evoluat de anvelopele de zapada pe care le foloseau tatii nostri, dar in continuare so-au pastrat designul cu santuri adanci. Anvelopele de iarna utilizeaza o formula de rulare care ramane flexibila la temperaturi scazute pentru tractiune.

La temperaturi mai ridicate, anvelopele de iarna sunt recunoscute pentru uzura prematura, greutate in manevrare si zgomot. Cu toate acestea, sunt utile pentru drumurile cu zapata si chiar in conditii usoare de inghet. In conditii de gheata, nicio anvelopa nu functioneaza bine si probabil ca ar trebui sa evitati sa conduceti pe o astfel de vreme anevoioasa.

Anvelopele de vara, insa, sunt destinate temperaturilor mai ridicate si au o forma moale, lipicioasa, ce sustine o tractiune excelenta pe trotuarul umed sau uscat. Ele sunt oarecum similare ca si design. Dezavantajul este ca nu ar trebui folosit la temperatura scazute pentru ca se deterioreaza si va pun in pericol viata in caz de accident.

Prin urmare, pentru a raspunde la intrebare:
Sunt anvelopele all season intr-adevar potrivite pentru orice sezon? Daca locuiti intr-o zona cu iarna moderata, cu usoare precipitatii in timpul iernii, raspunsul s-ar putea sa fie afirmativ.

Pentru avelope all season, anvelope de vara sau de iarna la preturi avantajoase va asteptam pe https://www.anvelope-astral.ro/. Aiti veti putea folosi sistemul de cautare online pentru a identifica rapid tipul de anvelope care vi se potriveste. Selectati latimea, inaltimea, diametrul, sezonul si marca masinii. Click apoi pe Cauta anvelope si vi se va afisa indata oferta personalizata.

In afara de anvelope vara, iarna, all season oferim clientilor nostri solutii excelente pentru anvelope off road 4 x 4, jante si senzori de presiune.

Leave a comment