Ce produse din plastic poarta marca Schoeller Allibert?

Multe companii folosesc plasticul pentru a produce diverse materiale necesare, dintre acestea insa se remarca materiale din plastic Schoeller Allibert. In continuare, va vom da cateva exemple din produsele din plastic ale acestei companii: lazi, navete, containere, galeti si carucioare, navete, sisteme de prezentare, etc.

Containerele sunt folosite in diverse sectoare industriale, cum ar fi industria auto sau alimentara. Lazile industriale care se pliaza oferind economia de spatiu de pana la 85% reprezinta o solutie de ambalare ecologica, in acelasi timp.

Exista o gama de galeti ROPAC pentru a asigura transportul substantelor periculoase lichide sau solide care este certificata de ONU. Exista containere IBC COMBOLIFE care asigura depozitarea si transportul subtantelor lichide din industria alimentara, farmaceutica si chimica, aici fiind vorba despre substante nepericuloase.

Apoi containerele stivuibile sunt folosite pentru manipulare, depozitare si transport in multe industrii, acestea avand multe dimensiuni pentru a satisface toate cerintele aplicatiilor industriale. Compania produce si containere mari pliabile FLC pentru transportul pe distante lungi, disponibile in trei variante de dimensiuni, in scopul eficientizarii costurilor logistice.

Navetele dublu stivuibile cand sunt pline se stivuiesc, iar cand sunt goale se depoziteaza una in alta in scopul economisirii spatiului la transportul retur. De asemenea, compania ofera solutii de ambalare pentru lichide, cum ar fi apa plata sau minerala, bauturile racoritoare sau sucurile naturale, etc.

RPC sunt boxpaletii rigizi din plastic Big Box si Geobox care sunt igienici si rezistenti pentru transport si depozitare, pentru sarcini mari si sisteme de manipulare automatizate. Paletii din plastic in cinci game si opt dimensiuni, gamele fiind display, light, medium, heavy si cleanroom, raspund cerintelor logistice cu brio.

Ca activitate secundara, la Schoeller Allibert se produc si echipamente pentru santiere de constructii, sau produse din plastic pentru industria electrotehnica si electronica, dintre care amintim ambalaje pentru componentele electronice, accesorii pentru placile de circuite imprimate, coliere si conectoare de cabluri, bucse, mansoane si cutii din plastic pentru izolatii electrice, componete din plastic pentru echipamentele radar sau pentru aparatele de iluminat stradal si industrial, componente pentru diverse baterii si pentru aparatele radio si echipamentele hi-fi, etc.

Si ar putea continua exemplele de produse din plastic cu paleti, containere de marfa, canistre si bidoane din plastic, standuri de prezentare, etc.

Iata cat de multe produse poarta cu brio marca Schoeller Allibert care a devenit o marca reprezentativa pe piata europeana, pentru ca produsele fabricate aici sunt fiabile si unele dintre cele mai bune pe piata materialelor din plastic, care este in plin avant.

Materialul plastic a fost, este si va ramane de exploatat si de folosit in foarte multe sectoare de activitate, de aceea productia va creste in continuare, va deveni mult mai ecologica, mai durabila, in consecinta solutiile de imbunatatire sunt deja cercetate de catre specialistii de la compania Schoeller Allibert.

Produsele din plastic fac parte si din viata oamenilor simpli, dar sunt folosite cu succes in diverse industrii, pentru ca este un material necesar si usor de folosit si de manipulat in multe activitati de toate tipurile.

Leave a comment