Cum te scapa de cheltuieli o rochie versatila?

Va doriti o rochie uimitoare, dar nu doriti sa cheltuiti prea mult? Un posibil raspuns il primiti, daca veti achizitiona o rochie versatila. De ce rochii versatile?

Designerul Hubert de Givenchy spunea ca moda adevarata este dictata de rochii care urmaresc liniile corpului unei femei, si nu cele pentru care corpul femeilor trebuie sa se adapteze. In aceste detalii se inscrie cu siguranta o rochie versatila, pentru ca regulile de purtare ale acesteia sunt destul de simple, fiind creata sa flateze orice silueta.

Iar din punct de vedere financiar, modelele versatile asigura o intreaga garderoba. Creatoarea rochiei versatile vanduta online in Romania in opt culori uni, Ioana Kohalmi, spune ca acest tip de rochie este o piesa vestimentara creata pentru cele care nu se multumesc sa faca doar shopping, ci doresc sa faca smart-shopping si sa plateasca un pret corect.

Smart-shopping este un termen foarte interesant, insemnand cumparaturi inteligente, adica fara risipa de timp, bani, resurse, ci achizitionarea celei mai bune piese, potrivita oricarui tip de eveniment, pentru ca sunt rochii elegante care va scapa de cheltuieli.

De exemplu, cum sa nu apreciati o rochie cu doua bretele care va duce cu gandul la Marilyn Monroe! Veti atrage toate privirile la orice evenimente.

La o nunta, un botez, o aniversare sau un bal, depinde foarte mult ce nunata alegeti pentru rochie, ar trebui o nuanta mai puternica si mai deosebita, prin care sa faceti senzatie, iar daca sunteti sau nu sunteti o vedeta, un star de cinema, puteti sa deveniti prin purtarea unei astfel de rochii care poate fura inima oricui si toate bliturile fotografilor.

Un alt model poate fi o rochie cu cordon in talie si cu bretele care se pot prinde in mai multe feluri, de aceea pare mereu o alta rochie si o puteti purta la mai multe evenimente, de aceea se numeste rochie versatila.

Rochiile de seara elegante pot fi purtate la evenimentele importante din viata oricarei doamne sau domnisoare, dar fiind rochii versatile pot fi purtate in mai multe modalitati, transformandu-se in tinute extrem de versatile. Cine sa nu isi doreasca mai putine cheltuieli, dar de fiecare data un model care sa para unul nou si extrem de apreciat?

Orice femeie isi doreste acest lucru, pentru ca are o piesa care poate fi purtata de mai multe ori, dar de fiecare data arata diferit, deci merita investitia.

Toate rochiile versatile asigura cea mai buna tinuta pe care orice femeie o poate cauta, dar de multe ori poate sa gaseasca anumite modele care se potrivesc doar la o anumita ocazie, deci cel mai indicat este sa isi achizitioneze o rochie versatila, pentru ca aceasta este potrivita mai multor evenimente.

Deci va scapa de cheltuieli, dar in acelasi timp asigura si ceea ce orice femeie isi doreste, o tinuta unica pe care sa o poarte cu siguranta de sine, care sa intoarca privirile tuturor si sa fie o rochie perfecta pentru orice silueta si pentru orice eveniment din viata.

Leave a comment