De ce trebuie optimizat site-ul firmei tale?

Atunci cand esti antreprenor, cu siguranta unul dintre lucrurile care conteaza cel mai mult pentru tine, este acela de a avea o afacere de succes, care sa iti aduca venituri substantiale atat tie cat si familiei tale.

Ei bine, sunt situatii in care poti avea o firma iar aceasta sa nu aiba succesul dorit, iar un motiv pentru asta ar putea sa fie faptul ca afacerea nu este foarte bine promovata. In acest sens, ai putea sa te gandesti la o campanie de promovare a afacerii in mediul online, mai ales acum ca internetul este sursa de informatie cea mai importanta pentru oameni.

Tocmai din acest motiv, o idee inspirata pe care ai putea sa o ai, ar fi aceea de a alege sa colaborezi cu o agentie de optimizare seo, care in acest sens iti poate fi de mare ajutor.

In momentul in care alegi sa colaborezi cu o agentie de optimizare seo de top de pe piata, atunci expertii din cadrul agentiei respective, iti vor face site-ul sa fie usor de navigat pentru toata lumea, si usir de indexat in Google.

Datorita unor metode optimizare seo noi si eficiente, specialistii care activeaza in acest domeniu, vor reusi intr-o perioada scurta de timp sa ii aduca site-ului tau imbunatatiri in ceea ce priveste continutul, dar si o marire a vitezei de incarcare a paginilor, sau o marire a performantei, astfel incat site-ul tau sa fie mult mai eficient si mai performant decat siteurile concurente.

In conditiile in care te intrebi daca intr-adevar ai nevoie de optimizare seo pentru a-ti promova afacerea in mediul online, cu siguranta raspunsul este da. Seo este acel canal care iti poate aduce cel mai bun trafic pe site, iar rata conversiei este una foarte mare, asa ca da, ai nevoie de optimizare seo pentru a-ti promova afacerea.

Se spune ca mai bine de 90 % dintre cei care acceseaza motoarele de cautare, in special Google care este cel mai folosit si cel mai popular motor de cautare, viziteaza doar prima pagina. In cazul in care site-ul tau nu este optimizat pentru motoarele de cautare, atunci este evident faptul ca acesta nu va fi pe prima pagina cu rezultate in Google. Acest lucru inseamna ca daca site-ul nu este vizibil, nici numarul de vizitatori de pe site nu poate sa fie unul mare.

Inca un motiv intemeiat pentru care poti considera ca ai nevoie neaparat de optimizare seo, este acela ca traficul organic poate converti rezultatele platite mult mai bine.

Deasemenea, se spune ca dintre toti vizitatorii de pe Google, aproximativ 75% se uita doar la primele 5 rezultate, asa ca este neaparat ca site-ul tau sa fie pe prima pagina Google, iar odata ajuns pe aceasta pagina, sa fie cat mai sus pozitionat.

Poti sa privesti optimizarea seo ca pe o investitie, pentru ca desi aparent pare o cheltuiala, daca colaborezi cu o firma de top care iti promoveaza bine site-ul iar de aici atragi un numar mare de clienti, iti poti recupera banii investiti in optimizarea seo.

Asadar, da, se poate spune ca optimizarea seo este o modalitate foarte eficienta de promovare a afacerii in mediul online.

Leave a comment