Tipuri de bariere folosite pentru accesul intr-o parcare

Nu cred ca mai trebuie amintit faptul ca accesul intr-o parcare privata, indiferent ca aceasta apartine unei institutii publice, sau ca apartine unei companii ori unui centru logistic, se poate permite sau se poarte interzice prin intermediul unor bariere parcare.

Barierele folosite pentru accesul intr-o parcare, in trecut erau actionate in mod manual, insa odata cu trecerea timpului, datorita faptului ca tehnologia a evoluat foarte mult si in acest domeniu, au aprut din ce in ce mai multe sisteme automate de bariere.

Barierele automate prevazute cu brat normal, sunt extrem de flexibile si de e ficiente, astfel ca sunt si foarte usor de vazut, dar si foarte usor de utiliizat.

Aceste bariere pot sa ofere un control ideal pentru toate tipurile de autoturisme sau chiar si pentru dube sau camioane. Ele sunt capabile sa furnizeze siguranta si securitate si pentru accesul pietonal intr-o zona interzisa.

Barierele automate pot sa fie utilizate fara probleme in tot felul de fabrici sau locatii, daca dimensiunea si lungimea cauciucului de protective sunt corespunzatoare.

Referitor la cauciucul de protectie, cu cat acesta este mai mare, timpul de deschidere al barierei poate sa ajunga pana la maxim 11 seunde.

Un amanunt important in ceea ce priveste aceste sisteme automate de bariere pentru parcare, ar fi faptul ca si in cazul unei eventuale pene de curent, ele vor putea sa fie folosite, pentru ca vor putea fi utilizate cu ajutorul manivelei de functionare, care a venit la pachet cu sistemul.

Barierele automate pot sa fie concepute fara a fi prevazute cu cutii de viteza, iar in acest caz, motorul se inverseaza pur si simplu, iar asta inseamna ca aceste sisteme au foarte putine piese care vor fi puse in miscare, si sunt si foarte fiabile.

Aceste sisteme de bariere vin la pachet cu un controler logic, care va gazdui o bucla de siguranta, pentru a nu se intampla vreun eveniment nefericit, iar bariera sa ajunga sa loveasca autovehiculul.

Barierele automate se pot monta simplu si usor, asa ca pot sa fie montate oriunde, si vin in intampinarea clientilor cu o multimer de avantaje, printre care profilul subtire vopsit, compact care poate fi realizat din otel inoxidabil.

Toate optiunile de operare a barierei automate au un ciclu de operare de 5 secunde. Barierele pot avea brate de dimensiuni diferite, si pot sa fie echipate cu un semn de oprire, astfel incat vizibilitatea sa fie imbunatatita.

Referitor la tipurile de bariere automate, acestea pot sa fie destinate unui trafic intens, sau se pot gasi bariere automate care sa fie destinate unui trafic redus.

Cu siguranta intre aceste doua tipuri de bariere automate, pe langa diferentele din punct de vedere calitativ, vom intalni si diferente in ceea ce priveste pretul de achizitionare.

Pentru parcarile unde traficul este intens, cu siguranta se recomanda achizitionarea unui sistem cu bariera automata pentru trafici intens, in timp ce pentru intrarea intr-o parcare unde traficul este foarte redus, se va impune o bariera automata destinata traficului redus.

Leave a comment