Sistemul pluvial Scandic – soluția optimă pentru fiecare tip de acoperiș

Atunci când îți dorești să desăvârșești o construcție, este necesar să fii atent la toate aspectele care țin de siguranța clădirii. Astfel, una dintre principalele componente pe care trebuie să o ai în vedere este alegerea unui sistem pluvial eficient.

Ce caracteristici și specificații tehnice are un astfel de sistem

În primul rând, materialele pentru sistemele pluviale trebuie să fie rezistente la coroziune, la intemperii, dar și la radiații UV.

De asemenea, jgheaburile îndeplinesc un rol semnificativ atât la interior cât și la exterior și anume – îndepărtarea apei de ploaie, a zăpezii și a gheții topite de pe acoperișul unei clădiri.

Pentru a menține fațadele curate și pentru ca spațiul din jurul clădirii să fie lipsit de umezeală, jgheaburile trebuie să reziste la apă, aluviuni și abraziune.

Beneficiile pe care le aduce sistemul pluvial Scandic de la Roof Art

Având o experiență de peste 17 ani în producerea sistemelor pluviale, compania Roof Art își îmbunătățește în mod constant activitatea, misiunea ei fiind de a oferi comunității produse de calitate superioară – sisteme pluviale, jgheaburi și burlane.

Roof Art propune o soluție ideală care întrunește toate condițiile pe care trebuie să le îndeplinească un astfel de sistem, indiferent de tipul de învelitoare pe care îl are construcția. Acesta este disponibil în mai multe variante precum color, zinc, cupru și pvc.

Unul dintre beneficiile majore pe care îl are sistemul pluvial de la Roof Art constă în oferirea mai multor tipuri de garanții precum cea pentru coroziune (30 de ani) și cea pentru menținerea culorii (15 ani).

Este indicat să alegeți același tip de producător pentru toate componentele sistemului pluvial pentru o potrivire perfectă a pieselor, atât din punct de vedere al montajului, cât și al culorii. De asemenea, calitatea sistemului pluvial rezidă și în durabilitate.

Produsele GreenCoat – sisteme pluviale

Proprietățile oțelului de tip SSAB sunt realizate la cele mai înalte standarde și respectă toate cerințele necesare pentru a oferi atribute calitative precum rezistența la zgâriere și menținerea culorii.

Produsele GreenCoat RWS destinate sistemelor pluviale sunt vopsite pe ambele părți și sunt realizate din materiale de înaltă calitate. De asemenea, în componența acestor produse intră anumite granule polimerice care determină calitatea veritabilă de păstrare a luciului și de durabilitate a culorii.

De altfel, acestea oferă atât acoperire care răspunde unor exigențe precum rezistența în condiții aprige dar și la uzură și în ceea ce privește durabilitatea culorii. Un alt avantaj pe care îl oferă aceste sisteme pluviale rezidă în asigurarea unei protecții sporite împotriva coroziunii.

În plus, pe lista beneficiilor multiple pe care le are GreenCoat RWS se mai adaugă și flexibilitatea – capacitatea de a fi prelucrat prin formare la rece în cazul diferitelor produse fără să se producă deteriorarea stratului acoperitor.

Cât costă montajul sistemului pluvial

În funcție de componentele alese, sistemele pluviale diferă de la caz la caz, astfel că în unele situații, prețul poate fi mai ridicat dacă se apelează la materiale de calitate înaltă.

Dacă doriți să aflați cu exactitate costurile unui astfel de montaj, cel mai bine ar fi să contactați un producător, cum sunt cei din exemplul nostru, pe care îi puteți găsi pe roofart.ro.

Leave a comment