Ce intrebari isi pun fetele care isi doresc sa faca videochat?

Videochatul este o industrie in plina dezvoltare la noi in tara, iar acest lucru este dovedit si de faptul ca in orasele mari ale tarii exista mai multe studiouri videochat, iar anumite modele, aleg chiar sa faca videochat de acasa.

Tocmai aceasta este si una dintre intrebarile la care cauta foarte multe fete raspuns, fete care si-ar dori sa faca videochat, insa care ar vrea sa lucreze de acasa.

Ei bine, acest lucru este posibil, si se poate face videochat din orice oras al tarii, daca modelul are conexiune buna la internet, un echipament performant, si nu in ultimul rand, daca are o camera care sa fie cat mai intima, pentru a-si putea desfasura activitatea.

Fetele care nu pot sa faca videochat de acasa, au posibilitatea de a opta pentru un job in cadrul unui studio videochat renumit, precum studioul Money-studio.ro de exemplu, iar astfel, vor avea posibilitatea de a primi si sfaturi din partea modelelor mai experimentate, sau vor putea fi instruite de catre taineri specializati.

Alte fete se gandesc serios sa se apuce de o asemenea activitate, insa nu sunt foarte convinse de faptul ca videochatul reprezinta o activitate legala. Aceste fete ar trebui sa fie cat se poate de linistite, si trebuie sa stie ca se pot apuca oricand de aceasta munca, pentru ca din toate punctele de vedere, in Romania, videochatul este o activitate legala din anul 2003.

Activitatea se desfasoara in baza unui contract de munca incheiat intre studio si model, iar modelul este asigurat din punct de vedere medical, si are platite si toate taxele catre stat, la zi, asa ca nu exista nici un motiv de ingrijorare.

Alte fete se intreaba daca trebuie sa arate perfect, adica sa aiba 90 – 60 – 90 pentru a putea sa lucreze in acest domeniu. Ei bine, cu siguranta nu toate fetele care lucreaza in domeniul videochatului se pot mandri cu asemenea dimensiuni, insa de regula, modelele de videochat arata impecabil.

Tocmai acesta este si motivul pentru care se spune ca un model de videochat trebuie sa aiba un aspect fizic foarte placut, trebuie deasemenea sa aiba un zambet foarte frumos, iar pe langa calitatile fizice, modelul mai trebuie sa cunoasca foarte bine si limba engleza, ca sa nu mai zicem ca are nevoie si de o cultura generala bogata.

Alte fete si-ar dori sa practice aceasta meserie, insa nu au posibilitatea de a face naveta, asa ca se intreaba daca studiourile respective le asigura cazare. Aici este iarasi foarte important de mentionat faptul ca anumite studiouri le ofera modelelor cazare gratuita, in timp ce alte studiouri le ofera modelelor cazare contra cost.

Referitor la varsta minima, pentru ca si asta le intereseaza pe multe fete, aceasta varsta minima este de 18 ani, in timp ce o varsta maxima nu exista, astfel ca sunt si modele videochat care au implinit 50 de ani, insa care nu arata nici de 35 de ani.

Asadar, acestea sunt doar cateva dintre intrebarile la care fetele care isi doresc o cariera in domeniul videochatului cauta raspuns.

Leave a comment