Cum sa investesti inteligent pe CryptoCoin.pro

Investitiile si plasamentele financiare reprezinta astazi o atractie pentru oricine doreste sa faca bani rapid, chiar daca aceasta presupune si anumiti factori de risc. Iar unul dintre cele mai atractive domenii in care sa investesti banii la acest moment este reprezentat de monedele virtuale.

Acestea au atras atentia in mod special la inceputul anului, cand monede precum Bitcoin, spre exemplu, au atins valori exorbitante, cifrate la aproximativ 18 mii de dolari americani. In ciuda faptului ca intre timp au aparut corectii pe acest curs, monedele virtuale raman in continuare un domeniu atractiv si profitabil in care sa investesti. Numai anul trecut, spre exemplu, monedele virtuale au inregistrat randamente de peste 400-500 la suta.

Cele mai tranzactionate monede

La momentul de fata, vedetele tranzactiilor cu monede virtuale raman in continuare Bitcoin, Ethereum si Ripple, acestea beneficiind de cresteri spectaculoase pe parcursul ultimului an. Deocamdata nu a gasit inca nimeni o explicatie plauzibila pentru aceasta explozie a valorii atinse de monedele virtuale. In unele medii se speculeaza ca de fapt am asista la inceputurile unei noi crize financiare globale, in care investitorii cauta noi refugii in care sa plaseze banii. Iar monedele virtuale au toate atuurile in acest sens.

In primul rand, tranzactiile cu monede virtuale sunt anonime, in sensul in care ele nu sunt inregistrate in sistemul bancar traditional si, ca atare, nici nu apar in evidentele organismelor fiscale. De asemenea, dispar comisioanele pe care le platesti in mod obisnuit la operatiunile de transfer bancar. Nu in ultimul rand, daca pana acum monedele virtuale aveau un caracter restrans, putand fi folosite doar pentru achizitia diverselor gadgeturi sau produse virtuale de pe internet, astazi, acestea sunt din ce in ce mai des folosite. Se pot face achizitii de excursii, de servicii si chiar de bunuri de valoare precum bijuterii sau autoturisme.

Ce inseamna, de fapt, o tranzactie de monede virtuale

In ceea ce priveste tranzactiile tale, acestea sunt mai mult decat sigure, mai ales daca alegi sa le efectuezi pe un site de specialitate, precum CryptoCoin.pro. Iar daca spuneam ca tranzactiile cu monede virtuale sunt aproape secrete, acest lucru este in mare masura adevarat, intrucat nu este obligatoriu ca in cadrul acestora sa figurezi cu numele real. Poti face tranzactii doar cu ajutorul unui nume de utilizator, chiar daca pentru aceasta va trebui, undeva, sa iti inregistrezi niste date oficiale in ceea ce priveste identitatea, o adresa de mail sau un numar de telefon.

O tranzactie de monede virtuale nu reprezinta transferul propriu-zis al unor bani dintr-un loc in altul. El este de fapt o urma lasata de acest transfer, prin care se confirma faptul ca din contul tau au fost transferate monede in alt cont. Aceste tranzactii sunt insa cu dubla sau tripla verificare, astfel incat sa nu iti faci niciun fel de griji in ceea c epriveste siguranta.

Leave a comment