Cum sa organizezi petrecerea perfecta in cea mai buna sala de nunti

Planificarea receptiei de nunta presupune un efort sustinut si totul incepe cu decizia referitoare la tipul receptiei si la sala de nunti in care va avea loc evenimentul. Nu este cazul sa va faceti griji intrucat acesta este un proces  metodic care presupune urmatoarea conditie principala: sa cunoasteti aspectele sau factorii pe care trebuie sa ii luati in considerare si sa nu uitati sa va distrati in cea mai speciala zi din viata voastra.

Stabiliti data pentru eveniment inainte de a incepe efectiv sa cautati locatii pentru receptie. Retineti faptul ca numeroase sali de nunti sunt rezervate cu mult timp inainte. Astfel, este posibil sa fie necesar sa luati decizia cu privire la data evenimentului in functie de disponibilitatea locatiei de receptie care v-a atras atentia. In plus, poate aparea si situatia in care va fi necesar sa optati pentru o alta locatie in cazul in care respectiva sala nu poate fi inchiriata in sezonul de nunta preferat.

Stabiliti bugetul

Acesta este urmatorul aspect important de care trebuie sa tineti cont intrucat planificarea receptiei de nunta va presupune investirea unui procent major din bugetul alocat evenimentului. Atunci cand mergeti sa alegeti sala de nunti, va fi necesar sa aveti stabilita o cifra aproximativa pentru numarul de invitati care vor participa la eveniment. In plus, va fi necesara si efectuarea unei estimari de cost pentru un invitat, in functie de diversi factori implicati precum dimensiunea salii sau cerintele specifice pe care le aveti.

Decideti daca veti organiza receptia in interior sau in aer liber

Evident, daca doriti un eveniment in aer liber, va trebui sa luati in considerare posibilitatea ca diversi factori externi precum vremea neprielnica sa va provoace probleme. Din acest motiv, este esential sa aveti un plan de rezerva sau solutii pentru toate situatiile care ar putea aparea in ziua respectiva. Sezonul in care se va desfasura evenimentul si sala de nunti aleasa reprezinta factori cruciali, in special atunci cand aveti un buget restrans la dispozitie.

Tematica petrecerii de nunta

Puteti opta pentru organizarea unui eveniment clasic in care eleganta sa fie cuvantul cheie. De asemenea, puteti alege organizarea unei petreceri inedite, care sa nu respecte structura traditionala a nuntilor. 2018 este anul in care nunta perfecta nu mai depinde de respectarea traditiilor ci de maniera in care mirele si mireasa vor sa celebreze cel mai important eveniment din viata lor.

Sala de nunti trebuie sa fie aleasa dupa stabilirea tematicii evenimentului pentru a va asigura de faptul ca aceasta va fi cea potrivita pentru respectarea cerintelor impuse. Acest lucru presupune analiza unei game diverse de factori care pot influenta aceasta decizie.

In primul rand trebuie sa va asigurati de faptul ca spatiul ales este unul care poate acoperi numarul de invitati la eveniment. In plus, nu uitati de momentele speciale la care v-ati gandit pentru petrecerea din ziua  nuntii. Cei care vor sustine aceste momente necesita atentie din partea voastra si este recomandat sa discutati cu acestia in prelabil pentru a va asigura de faptul ca sala de nunti aleasa le pune acestora la dispozitie tot ce au nevoie.

In concluzie, este important ca voi si invitatii sa petreceti momente de neuitat in ziua cea mare.

Leave a comment