Cum să-ți asortezi brățările în funcție de ținuta vestimentară

În ultimii ani, industria bijuteriilor a luat amploare din ce în ce mai mult, astfel că în ziua de astăzi poți găsi accesorii pentru toate gusturile la prețuri rezonabile. Având în vedere gama diversificată de produse existente pe piață mai ales în zona online, alegerea unei bijuterii nu este chiar una ușoară, mai ales dacă vrei să o dăruiești unei persoane care ocupă un loc special în viața ta.

Pentru multe dintre femei, brățările din argint ocupă un loc deosebit în topul preferințelor în materie de bijuterii. De aceea, dacă ai nevoie de o idee de cadou, te poți orienta către alegerea unei brățări din argint.

Brățara din argint, cadoul perfect pentru o femeie rafinată

Brățările din argint nu se vor demoda niciodată. De altfel, marele lor avantaj constă în faptul că sunt elegante și se potrivesc la orice fel de ținută vestimentară. Atunci când te-ai decis să cumperi o brățară din argint, optează pentru un model finuț și simplu. Ca să te asiguri că se va potrivi cu gusturile și cu stilul persoanei căreia vrei să-i oferi cadoul, ai putea foarte bine să alegi un model clasic care să arate armonios pe încheietura mâinii sale indiferent dacă poartă o rochie de cocktail sau o ținută casual.

Cum se poartă brățările

Dacă dorești să-ți completezi colecția de bijuterii sau pur și simplu să faci cadou unei prietene, vizitează Ariki Bijoux situat la parterul Magazinului Victoria, pe Calea Victoriei nr. 17, sector 3, București și alege un obiect de podoabă deosebit. Dacă nu dispui de suficient timp, ai posibilitatea de a comanda o brățară de argint direct de pe website-ul magazinului Ariki Bijoux.

Modul în care purtăm articolele vestimentare, machiajul, coafura – toate fac parte din protocolul ținutei noastre. De asemenea, bijuteriile pot acorda o notă distinctivă hainelor noastre, dăruind strălucire ținutei, dacă sunt asortate cu gust. Iată câteva sfaturi importante pe care ar trebui să le urmezi atunci când porți brățări din argint:

  • Dacă ai câteva kilograme în plus, nu este indicat să porți prea multe accesorii întrucât vei fi părea ca un pom de Crăciun;
  • Contează foarte mult materialul din care sunt confecționate hainele tale. Unele bijuterii (de exemplu cele în relief) se pot agață de puloverele din lână sau tricotate;
  • Dacă porți un pulover sau o bluză cu mânecă lungă, nu este indicat să porți și brățări;
  • Dacă vrei să porți mai multe brățări împreună, va trebuie să iei în considerare materialele, texturile, culorile și formele și să fii atentă cum le accesorizezi – fără să ieși prea mult în evidență;
  • Brățările din argint cu pietre sunt potrivite ținutelor mai elegante, pe care le porți la anumite ocazii speciale;
  • Bijuteriile late confecționate din argint oferă o strălucire discretă ținutei tale dacă le asortezi frumos(de exemplu, pot fi un accesoriu complementar pentru o rochie cu mânecă scurtă sau fără mâneci);
  • Încearcă să eviți să porți seturi – pandantiv și lănțișor, inele și brățări din argint deoarece le oferă hainelor tale un aer anost. De asemenea, în aceste situații, ținuta ta poate părea mult prea încărcată și poate avea un aspect inestetic.
  • Brățările din argint simple sunt fine, elegante și au avantajul că pot fi purtate aproape în orice combinație de culori și texturi. Dacă sunt accesorizate corespunzător, pot oferi un aer chic ținutelor casual.

Leave a comment