Finantare pentru nevoile tale, prin tezaur.org

Cu totii ne-am lovit macar o data in viata de probleme financiare. In acest caz, ai posibilitatea de a apela la prieteni, la rude, insa cu discutii si cu explicatii pe care nu intotdeauna esti dator a le oferi. Mai mult, o vorba din strabuni spune sa nu imprumuti bani la prieteni si nici de la acestia, daca vrei sa ti-i pastrezi. Ei, bine, pentru astfel de situatii au fost inventate casele de amanet.

Aici, in schimbul unui bun pe care-l lasi drept garantie, poti primi pe loc o suma de bani, atat cat sa-ti acopere nevoile. Totul, in schimbul unui comision, pe care va trebui sa il platesti insa la returnarea sumei de bani, la data scadentei, stabilita de comun acord cu operatorul casei de amanet. De obicei, la casele de amanet se lasa drept garantie obiectele pretioase, precum bijuteriile din aur sau argint, in conditiile in care acestea reprezinta investitia cea mai sigura pentru operatori.

Nu mai punem la socoteala faptul ca, in ciuda crizelor de tot felul si a devalorizarii valutelor, aurul a fost singurul care a crescut constant. Prin urmare, nu trebuie sa privim circumspecti atunci cand cineva ne solicita drept carantie o bijuterie din aur.

De ce sa apelezi la Tezaur.org?

Daca esti in Capitala spre exemplu si ai nevoie urgenta de bani pentru a achizitiona un chilipir, a incheia o afacere sau, pur si simplu, pentru a-ti plati ratele la banca ori chiria lunara, atunci amanetul poate reprezenta o solutie de moment. Una dintre cele mai cunoscute case de amanet din Bucuresti este Tezaur. Cu site-ul sau, pe care poti gasi toate informatiile, tezaur.org, aceastare avantajul a zeci de filiale deschise pe tot cuprinsul Capitalei.

Acest lucru te scuteste de drumuri inutile prin traficul infernal al Bucurestiului, intrucat este aproape imposibil ca o agentie tezaur.org sa nu se afle in proximitatea locuintei sa locului tau de munca. Acesta este insa doar nul dintre motivele pentru care sa alegi tezaur.org. In principiu, casa de amanet s-a facut cunoscuta in randul bucurestenilor prin gama variata de servicii si, mai ales, prin profesionalismul angajatilor sai. Astfel, la tezaur.org poti beneficia de imprumuturi pe loc in regim de amanet, dar si finantari in sistem de rate, de tipul celor obtinute prin IFN (institutii financiare nebancare).

Credit pe loc, pentru nevoile tale

In plus, unul dintre atuurile de care beneficiezi la tezaur.org este rapiditatea cu care poti intra in posesia banilor. Aici, poti spune ca in cateva minute esti cu baniii in mana. Singurele operatiuni pe care le ai de efectuat este predarea bijuteriei din metal pretios pe care doresti sa o pui drept garantie, verificarea si cantarirea acesteia, dupa care vei primi suma de bani solicitata cash. Alte servicii de care poti beneficia la tezaur.org vizeaza schimbul valutar si chiar achizitia de bijuterii. Prin urmare, ai trei servicii intr-un singur loc, fara a mai fi nevoit sa bati drumul pentru a le gasi in locatii separate.

Leave a comment