Travestitii, persoane cu dubla identitate

Daca faci un sondaj rapid printre romani, afli ca unul dintre cei mai cunoscuti travestiti straini pe care ei il/o cunosc este, desigur, Conchita Wurst. Si acest lucru se datoreaza concursului Eurovision, pe care l-a castigat in urma cu 3 ani.Vedeta austriaca nu isi asuma ipostaza de femeie decat prin travestire, prin deghizare, nu si printr-o schimbare de sex.

Dintr-un anumit punct de vedere, putem spune ca intr-o asemenea fiinta umana exista atat o femeie, cat si un barbat, fiecare avand personalitatea lui distincta. Exista oameni pe lumea aceasta care poarta haine femeiesti din placere, la fel cum exista si femei se adopta haine si o atitudine 100% masculina.

In ultimele decenii, acceptarea publica a relatiilor si a casatoriilor dintre persoane de acelasi sex a crescut constant. Daca un sondaj realizat in 1970 in SUA arata ca 70 % din americani erau impotriva relatiilor homosexuale, astazi, aceste relatii sunt acceptate de marea majoritate a americanilor.

Chiar daca in Romania ultimilor ani s-a creat o disputa puternica intre sustinatorii LGBT si cei a familiei traditionale, este important de cunoscut cateva aspecte interesante legate de comunitatea LGBT.

Vorbind despre transsexuali si travestiti, cei care se identifica ca un alt gen decat cel biologic, trebuie sa recunoastem ca s-au confruntat si probabil vor continua sa se confrunte cu probleme pana vor fi acceptati in societate. Acestia pot fi deosebit de vulnerabili la agresiuni si abuzuri si, prin urmare, au un risc mult mai mare de sinucidere. Cu toate acestea, persoanele transgender au fost vazute total diferit in multe culturi din trecut si din prezent.

Exista travestiti care ofera favoruri sexuale peste tot in lumea, inclusiv in Romania. Barbati efeminati, incat pot ca sa fie lesne confundati cu niste femei deosebit de frumoase sunt extrem de solicitati pentru serviciile pe care le ofera strainilor. De regula acesti prestatori de servicii intime sunt adolescenti si tineri avand pana in 35 de ani, cultivati, asa incat turistii occidentali chiar ii angajeaza cu mare placere.

Precum scriu publicatiile de profil, foarte rar femeile sunt atrase de asemenea tineri cu o sexualitate alternanta, ei fiind cautati mai ales de catre homosexuali activi si de bisexuali.

Si in tara noastra exista inclusiv agentii care ofera clientilor partide fierbinti cu travestiti, deoarece solicitarea este suficient de mare si pe la noi si partea strainilor, nu doar in Germania, Austria sau Olanda.

Turismul sexual nu inseamna altceva decat un business de succes si trebuie privit strict in acest mod. Lucrurile sunt extrem de simple: deoarece exista cerere, vor exista si travestiti dispusi ca sa indeplineasca contra cost aceste dorinte sexuale mai putin obisnuite.

Atat timp cat nu este vorba de minori, cat ambele parti incheie un contract de prestari servicii tacit, lucrurile nu trebuie privite prin lupa ingusta a moralei, ci prin aceea a unei activitati economice reale, serioase, in care se platesc sau se castiga bani ca in orice alt domeniu.

Leave a comment