Detaliile care dicteaza tendintele in moda pantofilor barbatesti

In acest sezon, supremul de eleganta in randul pantofilor barbatesti este dictat fie de simplitate, fie de detalii decorative diverse. Atat timp cat calitatea este cea care defineste aspectul acestora, restul tine de modul in care fiecare se raporteaza la modelele de actualitate.

Cand codul vestimentar al unui eveniment trebuie sa indice o prezenta caracterizata de eleganta, se impune purtarea unor pantofi care se preteaza la astfel de caracteristici. In acest sens, orientarea dupa articolele potrivite devine proritara pentru ca dicteaza complexitatea tinutelor barbatesti, mai ales incaltamintea ce o completeaza.

Sigur este faptul ca in randul pantofilor pentru barbati vor ramane intotdeauna in tendinte, poate fiind supuse unor schimbari de decor, minimalismul, culorile discrete, precum si naturaletea texturilor. In acest an dicteaza tendintele la acest capitol fie simplii pantofi clasici, fie cei care au fost suplimentati cu catarame rafinate, cusaturi si curele. Desigur, sunt un trend si pantofii scaldati in doua culori, preferati in general de cei care nu se limiteaza la optiunile standard in ceea ce priveste paleta coloristica.

Pielea naturala

Desi aceasta a constituit intotdeauna alegerea de top a barbatilor care se respecta si tin la imaginea lor, si in anul 2018 ramane in tendinte si ar trebui sa reprezinte prima alegere a reprezentantilor masculini.

In orice caz, doua motive principale pentru care este preferata pielea sunt calitatea ce se transpune intr-o estetica placuta, precum si durabilitatea datorata rezistentei pe care materialul o prezinta. Astfel, cand vine vorba despre alegerea unor pantofi barbati eleganti deosebiti, aceasta varianta ramane o optiune care va sta mereu in picioare si pentru faptul ca asigura confort ridicat la purtare.

 Cusaturile, cataramele si curelele

Acestea sunt de departe detaliile responsabile de efectul estetic produs de pantofi in tinuta. Un producator specialist va sti intotdeauna ca realizarea acestora impune o atentie deosebita la fiecare pas al procesului de fabricatie. Un nume de referinta la capitolul pantofi barbati eleganti este ANNA CORI, ce s-a remarcat dintotdeauna prin finetea atribuita acestor detalii, respectiv estetica finala pe care au reusit sa o ofere articolelor diverse ce ii alcatuiesc cu fiecare sezon colectiile.

Pielea matritata

Fara doar si poate acest tip de piele reprezinta un trend de actualitate in randul pantofilor eleganti pentru barbati si de altfel un detaliu dupa care te poti orienta cand ai de realizat o astfel de alegere. Gasesti modele in acest sens si pe annacori.com. Varianta care alterneaza intre mai multe tonuri de maro mi se pare geniala si de efect. Este altceva fata de ce gasesti pe piata, iar faptul ca brandul are un renume pe piata de profil nu reprezinta decat un motiv in plus sa ai in vedere aceasta alegere.

Acestea fiind spuse, ramane de acum ca tu sa compari optiunile pe care ti le ofera diversele magazine de incaltaminte si sa te raportezi la detaliile mai sus mentionate, dar si la preturi, calitate si alte aspecte ce iti pot influenta decizia. Recomandarea mea ramane tot annacori.com – acceseaza site-ul pentru a descoperi colectia pentru sezonul acesta.

Leave a comment