Sfaturi de la administratorii site-ului Cota2 pentru pasionatii de pariuri sportive

Toti pasionatii de pariuri sportive spera sa gaseasca o casa online care sa le asigure sanse corecte de castig. Extinderea ce a fost atribuita acestui sector ii pune pe cei mai multi in incurcatura, intrucat alegerea celor mai bune se dovedeste o adevarata provocare in acest sens.

Lucrurile se simplifica de fiecare data in urma unei cercetari corespunzatoare. Pentru ca diversele surse prezente in mediul online ar putea induce in eroare, uite cateva dintre sfaturile practice pe care specialistii din spatele site-ului Cota2.ro le pun la dispozitia celor interesati.

Evita sa pariezi pe ceea ce nu stapanesti

Nu de putine ori sa intampla ca ofertele sportive sa nu fie pe placul pariorilor. Ceea ce nu cunosc multi este faptul ca multe case de pariuri ofera astfel de meciuri si in zilele in care sansele de castig sunt minime. Este de inteles ca nu e usor sa rezisti tentatiei de a paria, indiferent ca nu este mereu vorba despre campionate mari. Acelasi lucru este valabil si in situatiile in care se pariaza pe sporturi straine.

Cei care nu sunt familiarizati cu realizarea analizei corecte pe sportul respectiv vor fi expusi la diversele capcane pe care lumea pariurilor le inainteaza. Cu atat mai mult este de evitat parierea in necunostinta de cauza, cu cat miza este mai mare.

Pariurile pe favoriti te expun unui risc

Exista anumite echipe care au cote mult prea „umflate” pentru nivelul lor. Daca nu esti profesionist, sansele de a nimeri acele case de pariuri care supraestimeaza cota reala a acestor formatii sunt destul de ridicate.

Chiar daca 1.10 este o cota destul de sigura, investitia nu merita intotdeauna. Pentru a amortiza pierderea, in caz ca aceasta are loc, vei avea nevoie de inca 10 astfel de pariuri, toate castigatoare.

Raportarea la statistica meciurilor directe nu reprezinta mereu o certitudine

Nu pune nimeni la indoiala valoarea statisticii drept reper destul de precis atunci cand este necesara alegerea unui pronostic. Specialistii site-ului Cota2 sunt de parere ca este indeajuns ca o echipa sa isi schimbe antrenorul de la un campionat la altul pentru ca rezultatele sa fie afectate.

Astfel, sa te raportezi la statistici nu este cea mai inspirata alegere. Exista si alte aspecte care pot influenta statisticele. Spre exemplu, lipsa unui anumit jucator poate schimba finalul jocului. Sunt demne de luat in considerare si ponturi pariuri.

Cotele nu sunt singurele elemente in functie de care trebuie plasate pariurile

De regula, cei care abia au pasit in lumea pariurile vad cotele mari pe care le ofera casele de pariuri ca fiind promisiunea unor castiguri uriase. Chiar daca o cota de 4 este mai atragatoare decat cea de 1,35, posibilitatea ca cea dintai sa iasa castigatoare este destul de mica.

Alegerea meciurilor care merita

Inainte de a plasa un pariu este de dorit sa analizezi situatia pentru a descoperi cat de potrivita este cota respectiva. Uneori se intampla ca marile echipe, care au sanse mari de castigat, sa primeasca cote care nu reflecta sansa lor reala. Incearca sa eviti acele meciuri jucate de echipe fragile sau instabile ori a caror mize sunt inexistente.

Realizarea unei strategii de pariuri

Spre deosebire de pariurile de la agentiile stradale, cele din mediul online permit mai multa libertate pariorilor si le lanseaza acestora provocarea de a-si intocmi propria strategie. Asta inseamna mai mult organizare, deci pierderi mai putine. Nicio strategie nu este sigura 100%, deci riscurile nu sunt complet eliminate. Este bine sa ii identifici mereu plusurile si minusurile.

Urmarirea meciurilor atunci cand pariezi live

Nu este recomandata parierea live, fara sa urmaresti meciul difuzat. Sunt persoane care nu tin cont de scor si parieaza mereu pe echipa favorita. Urmarirea meciului diminueaza riscul de a face o investitie inutila.

Desigur, alegerea sta in mainile fiecarui parior. In orice caz, raportarea la aceste sfaturi se traduce printr-un mod de actionare corect, implicit sanse mai mari de castig.

Leave a comment