Cum porti bratara nautica

Un trend ce se mentine in materie de accesorii se refera la bratarile din franghie nautica. Acestea sunt create minutios, sunt handmade si de fiecare data iese un model unic. Cel putin cand vine vorba de bratarile de acest gen de la Old Skipper poti fi sigur ca ai castigat din start nota de originalitate necesara.

Cand vine vorba sa porti bratari nautice lucrurile par sa fie destul de simple. Asta pentru ca aceste accesorii sunt versatile si usor de combinat in fel si chip, intregind tinute fie de zi cu zi, simple, trendy, casual, fie chiar ceva mai stilate si pretentioase.

Bratarile nautice si moda aparuta instant si inca face furori

Bratarile nautice au aparut ca un manifest de creativitate. Acestea au surprins inca de la bun inceput prin alaturarea de elemente, ceea ce a contribuit clar la imaginea spectaculoasa a acestor accesorii. Este vorba de stilul nautic definit de elemente precum brida, ancora, ca sistem de inchidere, precum si franghia specifica. La acestea se adauga adesea charm-uri, pielea si jocuri de culori.

Exista si o poveste in spatele acestor tipuri de bratari, despre care se crede ca au fost de fapt reprezentarea indemanarii oamenilor marii. Marinarii invatau sa realizeze nodurile specifice, astfel ca exersau abilitatile lor. A devenit in scurt timp un stil simbol pentru acestia, de unde si povestea unor bratari usor rudimentare, simpliste, cu noduri specifice, ce obisnuiau marinarii sa le ofere iubitelor sau sotiilor.

Resuscitand un astfel de stil, Old Skipper a mizat pe elementul inedit legat de insasi materialul de baza, adica franghia. A combinat astfel elemente creative cu o tematica deja cunoscuta, iar rezultatul este unul spectaculos.

Desigur ca cel mai adesea astfel de bratari amintesc de mare, vara si sezonul estival cel mai placut. Dar pentru ca exista varietate in stilurile abordate, astfel de bratari devin “purtabile” oricand. Spre exemplu la Old Skipper se vor gasi si optiuni elegante, care sa se potriveasca tinutelor de asemenea.

Cum porti bratarile nautice

In primul rand, cu atitudine. Este un element ce nu trebuie sa lipseasca din ecuatie. Stii cum se spune, ca indiferent de trendurile ce apar, trebuie sa porti ce iti sta bine. Ideea se aplica de asemenea la accesorii. Poarta bratara din franghie nautica avand convingerea ca este un stil ce te defineste.

In materie de tinute bratarile de acest gen le vei integra conform cu stilul dorit. Daca optezi pentru ceva sobru, chic, poti alege o bratara din piele sau una din franghie nautica cu charm, in tonuri uni si neutre. Daca este vorba de o tinuta de zi, vesela, vei alege o bratara din franghie nautica colorata si expresiva.

Din perspectiva masculina, caci astfel de bratari sunt unisex, se prefera cel mai adesea acele bratari in tonuri potrivite pentru tinute diverse. Spre exemplu gama de maro sau negru este cel mai adesea solicitata. Pentru cei mai indrazneti si care doresc sa fie expresivi se pot alege si acele  bratari colorate, insa in tonuri de verde, albastru sau alb, in functie de preferinte.

Nu uita ca o bratara iti va accentua miscarile mainilor – mai ales o bratara din franghie nautica este una ce atrage toate privirile.

Leave a comment