5 motive sa porti un rucsac fashion

Cel mai bun prieten al nostru în anii de școală, rucsacul nu mai este rezervat astăzi doar liceenilor. După o revenire spectaculoasă în modă, în urmă cu câteva sezoane, o gamă întreagă de rucsacuri damă își consolidează de la an la an poziția de favorite pe piața de poșete de damă. Colorate, minimaliste sau sofisticate, orice variantă merge și este la fel de cool și de șic.

Încă mai eziți când vine vorba să îți achiziționezi și tu unul? Ai mai jos o listă cu nu mai puțin de 5 motive să porți un rucsac fără să arăți ca o adolescentă cu job și familie!

  1. Rucsacul – accesoriu șic

Dacă până și marile case de modă precum Chanel au trecut la ghiozdănele damă, e clar că nu mai există nici un motiv să nu cedezi! Fie că te îmbraci sport, minimalist sau adori mai degrabă stilul working girl, totul este permis când vine vorba despre alegerea unui rucsac piele damă.

  1. Aduce culoare ținutei

Poți opta pentru varianta clasică din piele, negru sau maro, sau pentru cea din pânză mai ales în sezonul cald, dar cum ar fi să îndrăznești să aduci ceva culoare ținutei tale și să treci mai departe de modelele de bază. Alege în toamna asta un model colorat, fie el nud sau pastel și distrează-te cu ținute vii și speciale care să înlăture din norii care în curând se vor aduna deasupra orașului.

  1. Un plus de simț practic

Dincolo de aspectul modern și de tendințe, hai să recunoaștem, pentru a nu știu câta oară, că ghiozdane damă înseamnă și maxima exploatare a laturii funcționale a unei poșete. Putem pune în el tot ce avem nevoie, sau credem că avem nevoie, pentru o zi la birou, sau pentru o ieșire în aer liber.

În plus, majoritatea rucsacurilor de damă sunt foarte bine compartimentate, cu numeroase buzunare, adică exact ce are nevoie femeia modernă. Tot de latura practică ține și modul în care îl vei purta: fie pe umăr, fie în spate, fie în mână. Depinde numai de tine să porți cu stil un accesoriu absolut practic!

  1. O notă de originalitate

Ai ales pentru azi un costum simplu și întunecat? De ce nu ai încerca să completezi ținuta cu un rucsac damă distractiv și plin de culoare, din cele pe care le găsești din belșug în oferta celor de la Zevo.ro. Un astfel de accesoriu îți va da un impuls binemeritat pentru ca ziua ta să nu fie la fel de mohorâtă ca ținuta pe care ai decis să o abordezi!

  1. Aspect cool

Spune adio aspectului de școlăriță și asortează rucsacul de piele cu un costum feminin și elegant, cu un taior, cu o rochie de zi sau chiar cu o rochie de seară dacă optezi pentru un model de rucsac cu perle sau pietre semiprețioase, de dimensiuni mici.

Oricum ai alege să îl porți, rucsacul este șic și practic! În plus, tot el va fi piesa care va da ritmul și în acest nou sezon toamnă – iarnă!

Leave a comment