De ce este mobilierul scandinav o solutie pentru spatiile din Romania

Bunul gust nu ține în mod direct de o regiune anume, ci are un caracter internațional. Totuși, unele popoare au anumite obiceiuri și preferințe, înglobând moștenirea culturală bogată.

Unele stiluri de amenajări interioare pot fi considerate extravagante și pot avea limitări geografice mai accentuate (de exemplu stilul oriental), însă altele pot fi adoptate ușor la nivel internațional prin argumente obiective, așa cum se întâmplă în cazul stilului scandinav.

Mobilierul de inspirație nordică se bucură de popularitate globală pentru că este nu doar plăcut privirilor, ci și foarte practic. Utilitatea este un factor de maximă importantă pentru scandinavi, care preferă acest stil minimalist atunci când este vorba despre mobilă și decorațiuni.

Mobila scandinavă se bucură de succes și în țară noastră, existând tot mai mulți retaileri care propun publicului astfel de modele pe diverse categorii de preț și calitate. Pentru mobilă nordică elegantă și practică merită accesată oferta magazinului online NoRDA, care propune o mulțime de modele potrivite atât pentru locuințe personale, cât și pentru spații publice precum birouri, restaurante, baruri, cafenele, hoteluri, chiar spații comerciale, mai ales de tip showroom.

Totul este la îndemână pentru proiecte cu stil în casele românilor

Casele românilor au înglobat de-a lungul ultimilor zeci de ani diferite stiluri de amenajări, de la elemente tradiționale, la elemente moderniste. Adesea se merge pe amestecuri mai mult sau mai puțin fericite, de obicei acumulându-se obiecte care nu au tocmai o legătură armonioasă între ele. Dacă în urmă cu niște ani se mergea pe improvizații din lipsa de alternative pe piață locală, acum totul este la îndemână pentru români.

Imaginile din revistele de design interior pot fi replicate cu succes, fără a mai pune la socoteală că există numeroși designeri care pot fi angajați pentru un update complet al locuinței sau pentru anumite încăperi. Se poate opta însă și pentru o amenajare pe cont propriu, iar alegerea mobilierului cu design scandinav ar putea fi piesă de rezistență în proiect.

Mobilierul scandinav este mai mult decât o sumă de piese ce umplu un spațiu. Vorbim despre mobilă scandinavă, implicit ne referim la design minimalist, mobilă cu linii rafinate, obiecte din lemn, dar și metal, sticlă, poate chiar piatră / beton.

Mobila în stil scandinav merge către elemente practice și îndeplinește astfel roluri funcționale certe, dincolo de designul impresionant. Poate mobila nordică poate fi considerată foarte serioasă, dar seriozitatea nordică este mereu asociată cu nivelul ridicat de calitate și cu această grijă spre funcții practice.

Spațiul tău personal, în stil NoRDA

“Mobilierul înseamnă posibilități infinite de a-ți imagina și amenaja spațiul în care trăieșți! Aici găsești obiecte de mobilier de design scandinav care sperăm să-ti vină în ajutor atunci când vrei să transformi orice spațiu în spațiul TĂU”, subliniază reprezentanții magazinului online NoRDA chiar pe prima pagină a website-ului.

Românii sunt deschiși la a împrumuta stiluri consacrate europene și, în condițiile în care spațiul celor mai multe familii este destul de restrâns în locuințe, se recomandă alegerile practice, care nu ocupă inutil camerele, lăsând mai mult loc pentru mișcare. Stilul minimalist nu va obosi privirile și va crea senzația de spațiu mai larg.

Leave a comment