Partea de sunet, foarte importanta pentru orice petreceri in restaurant

Foarte multe restaurante reușesc să obțină încasări foarte mari în urma închirierii locațiilor pentru petreceri private. În funcție de tipul de restaurant există solicitări mai mult pentru petreceri de natură personală (nunți, botezuri, aniversări și alte ocazii) sau de tip business (evenimente de tip cocktail, conferințe de afaceri, diverse evenimente corporate).

De asemenea, cele mai multe restaurante organizează petreceri cu ocazii speciale, de exemplu de Revelion, de 1 și 8 Martie, de Ziua Îndrăgostiților.

Rețeta pentru succes

Pentru astfel de ocazii, pe lângă meniuri adecvate, servire ireproșabilă și design interior cât mai atractiv este nevoie și de un alt element ce punctează decisiv la partea de ambianță generală: muzica. Poate fi muzică de fundal sau muzică interpretată live, adevărate concerte în restaurant chiar.

Totul contează în acest sens, de la microfoane la boxe și amplificatoare. Orice restaurant trebuie să investească astfel în produse de cea mai bună calitate, pentru a se obține fără griji efectul dorit. Un microfon profesional are capacitatea de a capta bine sunetul chiar și în spații aglomerate și în plus va rezista în bune condiții pe termen lung.

Partea de sunet este așadar extrem de importantă pentru orice fel de petreceri în restaurant, știindu-se faptul că cele mai multe persoane vin în astfel de locații mai mult pentru ambianță, pentru socializare și pentru divertisment, nu atât de mult pentru mâncare și băuturi în sine.

Muzica are un efect puternic asupra oricui și, chiar dacă există poate unele detalii care nu sunt mereu la cea mai mare înălțime în restaurant (servire întârziată de exemplu), clienții vor trece mai ușor cu vederea problemele și se vor simți bine pe ritmul muzicii.

Pentru a alege microfoane, boxe, amplificatoare și orice alte produse de sonorizare la preț cât mai bun, de preferat este să fie ales un furnizor care să fie o companie mare, cu experiență, importator și distribuitor de amploare pe piața locală.

Profilul căutat se potrivește perfect cu cel al Sound Stil, una dintre cele mai mari firme din domeniu. Există aici o gamă foarte variată de echipamente profesionale de sunt, de la cei mai importanți producători la nivel internațional.

Mereu sunt selectate cele mai bune produse, iar raportul calitate / preț este extrem de avantajos. Compania are clienți din multe domenii de activitate, inclusiv din HoReCa, fiind furnizor chiar și pentru multe firme specializate în organizarea de evenimente.

O alegere inspirată

Dincolo de gamă extinsă, de prețuri atractive și de existența în stoc a celor mai multe produse din ofertă, există și alte avantaje în a colabora cu Sound Stil! Firma oferă consiliere profesională oricărui client care dorește să facă alegeri de sisteme profesionale de sunt și chiar de sisteme de lumini (existente de asemenea în gama de produse).

Mai mult decât atât, poate fi oferit și montaj, la cerere, prin echipe specializate. Oricând apar probleme tehnice se oferă suport la distanță și service complet, în garanție și post garanție, pentru toate produsele vândute și chiar pentru echipamente cumpărate din alte surse.

Leave a comment