5 motive pentru a-ti cumpara o centrala Stropuva

Centralele pe lemne sunt la mare cautare atat in sezonul rece cat si in restul anului. Motivul pentru care tot mai multi proprietari se orienteaza catre acest mod de incalzire este destul de usor de inteles: centralele pe lemne se bucura de un consum redus, iar in timp ce gazele se scumpesc de la un an la altul, dorinta de a face economii este deseori manifestata prin optarea pentru un sistem de incalzire mai putin costisitor.

Daca si tu ti-ai propus sa iti alegi o centrala pe lemne economica insa nu stii ce model ar trebui sa cumperi, atunci trebuie sa stii ca poti cumpara de aici o centrala pe lemne Stropuva. Iar daca esti o persoana greu de convins, atunci in randurile urmatoare vei gasi 5 motive pentru care ar trebui sa cumperi o centrala marca Stropuva.

1.      Timp de ardere foarte mare

Pentru o centrala termica pe lemne este foarte importanta autonomia. Atunci cand iti cauti cazanul pentru sistemul tau de incalzire, autonomia este unul dintre criteriile cele mai pretioase de care trebuie sa tii cont.

Ei bine, la acest capitol centralele Stropuva stau foarte bine. Un prim motiv pentru care ar trebui sa alegi o centrala pe lemne marca Stropuva este chiar autonomia. Timpul de ardere al acestor centrale este de peste 24 de ore. Ce inseamna asta? Inseamna ca o singura alimentare garanteaza arderea o zi intreaga, fara a fi nevoie sa mai mergi la centrala pentru a o alimenta.

2.      Sunt centrale econome

Economiile sunt o dorinta pentru fiecare dintre noi, doar ca nu reusim cu totii sa le obtinem. Cand vine vorba de incalzire, este foarte dificil sa faci economii. Singurul mod prin care poti reduce costurile pentru incalzire este alegerea unei centrale pe lemne Stropuva.

Acestea folosesc principiul de ardere tip lumanare, un mod inovativ si foarte apreciat datorita caruia consumul de lemne pentru incalzire scade considerabil.

De asemenea, cazanele Stropuva au fost primele care au dezvoltat si patentat modul de ardere tip lumanare.

3.      Garantia de 5 ani de zile

Garantia unui produs pentru care platim peste 6000 de lei este cu siguranta foarte importanta. Un alt motiv pentru care recomandam aceste cazane este faptul ca dispun de o garantie de pana la 5 ani, timp in care orice defectiune va putea fi reparata in service-ul autorizat Stropuva.

Nu iti doresti sa fii nevoit sa platesti foarte multi bani pentru remedirea problemelor tehnice ale centralei, iar de aceea este foarte important sa dispui de o garantie cat mai mare pentru modelul ales.

4.      Randament superior

Centralele Stropuva sunt apreciate si pentru randamentul lor superior de care dau dovada in timpul functionarii. Ei bine, despre centralele Stropuva este deja cunoscut faptul ca au o eficienta maxima, randamentul in timpul functionarii fiind unul foarte satisfacator. Practic, cu un consum minim de combustibil solid, un cazan Stropuva iti va incalzi intr-un timp scurt intreaga casa.

5.      Natura iti va fi recunoscatoare

Iar ultimul motiv, dar nu cel din urma, pentru care ar trebui sa alegi o centrala Stropuva este faptul ca reprezinta un mod de incalzire ecologic si foarte prietenos cu mediul. Nivelul de gaze emise in mediu este aproape inexistent iar astfel natura iti va fi recunoscatoare.

Leave a comment