De ce aveti nevoie acasa pentru munca in gospodarie?

In momentul in care locuiti la casa, in mod special in mediul rural, cu siguranta va doriti sa aveti o gospodarie de invidiat, asa ca aveti nevoie de mai multe lucruri in acest sens.

Mai mutl ca sigur veti dori sa va ocupati de diferite lucruri in gospodarie, asa ca va fi nevoie sa va indreptati atentia spre diferite scule electrice profesionale si scule de mana pe care sa le folositi ori de cate ori situatia o cere.

Un aparat de sudura din clasa hobby, un polizor unghiular din aceiasi clasa sau chiar si unul profesional, o masina de gaurit, sau  o drujba sunt cateva doar dintre micile echipamente de care puteti avea nevoie.

Deasemenea, in gospodarie veti avea nevoie de scule de mana (clesti, patente, ciocane, fierastraie, etc.) si truse de chei, surubelnite pe care sa le folositi atunci cand lucrati cate ceva pe langa casa.

Ei bine, cum toti cei din mediul rural insa sunt gospodari, cu siguranta veti dori sa va ocupati si de agricultura, asa ca in acest sens va fi nevoie sa va indreptati atentia de exemplu spre un tractor de la Koning, ideal pentru a munci gradina pe care o detineti, iar la Vexio veti gasi un asemenea utilaj.

Tractorul care are, 18 cp si un motor diesel in 6 viteze inainte + 2 viteze inapoi, si care a fost fabricat de catre brandul Koning poate fi potrivit pentru munca in sere, solarii, sau vie, dar poate face fata cerintelor si daca este utilizat in pomicultura de exemplu.

Tractorul este echipat cu freza de sapat si plug, asa ca veti putea ara personal terenul pe care il detineti, folosind acest utilaj. Acest model are cilindru hidraulic si pe fata.

In conditiile in care insa nu dispuneti de o curte foarte mare si nici nu detineti teren pe care sa il folositi pentru a va desfasura activitatea in domeniul agriculturii, cu siguranta pentru o curte mica puteti sa va alegeti de la Vexio o motosapa.

Motosapa Bronto WM 500, care dispunde de un motor in 4 timpi Honda GX 160, si care vine cu 3600 rot/min; are o putere maxima de  4.5kW, dispune de o latime lucru 500-1000mm, in timp ce adancimea de lucru este 150-250mm.

Acest utilaj dispune de  viteze 2+1, dar si de transmisie pe curea, ghidon reglabil, iar un accesoriu inclus standard este setul de roti cauciuc 400*8.

Deasemenea, atunci cand locuiti la casa, in mediul rural, cu siguranta ar trebui sa va mai indreptati atentia si spre o motocoasa, mai ales in cazul in care curtea casei dvs. este amenajata cu gazon.

Este foarte important sa va indreptati atentia spre Vexio, iar astfel veti putea alege toate cele necesare pentru a avea o gospodarie perfecta.

De precizat este faptul ca acest magazin online va pune la dispozitie mai multe variante pentru fiecare produs, astfel incat dvs. sa stiti in mod cert ca ati facut alegerea inspirata, indiferent ca ati ales motocoasa, motosapa, tractorul sau alte utilaje si echipamente.

Leave a comment