Portofelul, o investitie in imaginea ta

Portofelul unui barbat poate parea un accesoriu banal care ne insoteste zilnic, motiv pentru care uneori nu ii oferim prea multa atentie. Cu toate acestea, un portofel barbati este reprezentativ si poate spune o multime de lucruri despre proprietarul sau.

Orice domn care se respecta si tine la imaginea sa ar trebui sa ofere portofelului sau atentia cuvenita. Pentru ca portofelul unui barbat sa transmita numai lucruri bune despre proprietarul sau ar trebui ales in primul rand cu grija.

Nu cumpara orice portofel care iti pica in mana, ci mai degraba ar trebui sa analizezi intreaga oferta de modele pentru a gasi portofelul care sa te reprezinte.

Apoi, nu trebuie sa uiti de ingrijirea acestuia. Daca investesti intr-un portofel de calitate, din piele naturala, atunci cu siguranta vei dori sa te bucuri de el cat mai mult timp. Iar acest lucru este posibil si chiar usor de obtinut.

Trebuie doar sa te ocupi cu atentie de intretinerea portofelului deoarece doar astfel isi poate pastra aspectul placut si atragator.

Cum poate fi definita calitatea unui portofel

Sunt barbati care se intreaba cum poate fi definita calitatea unui portofel. Cum putem deosebi un portofel de calitate de unul prost calitativ?

Ei bine, atunci cand vine vorba de calitatea unui portofel ne vom gandi in primul rand la materialul din care a fost realizat acesta. Iar cel mai bun material din care poate fi realizat un portofel este pielea naturala. Totusi, doar pentru ca a fost realizat din piele 100% naturala nu inseamna ca un portofel este numaidecat de calitate.

Pielea naturala poate fi si ea de mai multe tipuri. In comert vom gasi atat portofele de tip „top grain” cat si portofele „full grain”. Specialistii de la Portofelultau.ro ne recomanda cel de-al doilea tip. Iar asta deoarece pielea „top grain” este tratata cu un strat de rasina pentru a primi un aspect neted.

La fel de importante sunt si detaliile legate de constructia acestuia dar si colturile portofelului. Daca un portofel se prezinta bine la toate aceste trei criterii atunci cu siguranta este un model care nu te va dezamagi.

Calitatea portofelului se vede in primul rand in longevitatea acestuia. Cu toate ca va fi purtat zilnic, integritatea sa va trebui sa fie mereu intacta.

Tendinte – pariaza pe stilul clasic

Moda la portofele nu e cu nimic mai diferita fata de moda in general. Mai exact, tendintele sunt trecatoare si apar noi trenduri de la un an la altul. Unele revin iar altele raman istorie. Alegerea unui portofel la moda s-ar putea dovedi deci a fi una inspirata.

Putini sunt barbatii care isi aleg portofelul in functie de ultimele tendinte din lumea modei. Iar asta deoarece acestia isi doresc sa se poata folosi cat mai mult timp de noul lor portofel.

Stilul clasic merge mereu bine, asa ca un portofel care adopta acest stil va fi mereu potrivit. Iti recomandam deci sa ignori tendintele din lumea modei si sa iti alegi un portofel de calitate de care te poti folosi indiferent de sezon.

Poti totusi sa optezi pentru un model slim, deoarece acestea sunt mult mai elegante si isi gasesc locul in buzunar cu mai multa usurinta. Totusi, spatiul de depozitare al acestora este mai putin generos.

Cu toate acestea, exista modele de portofele slim foarte inteligent structurate astfel incat sa iti poti lua toate documentele de care ai nevoie dar si bancnote, fara ca portofelul sa capete un aspect urat din cauza aglomerarii sale.

Arata ca tii la imaginea ta si alege un portofel care sa te reprezinte. Vezi oferta de pe Portofelultau.ro si cu siguranta iti vei gasi portofelul ideal in doar 3 minute.

Leave a comment