Promovarea prin Google Ads

Promovarea Google este unul dintre cele mai cerute servicii, având numeroase beneficii atât în rândul antreprenorilor, dar și în rândul clienților. De aceea, în ajutorul firmelor este Google Ads, un serviciu atât de popular în rândul companiilor de tot felul. De aceea, în articolul de astăzi vom discuta despre acest program atât de cunoscut și dezbătut în mediul online. Haideți să îl descoperim împreună! 

Cum funcționează Google Ads?

Google Ads funcționează doar pe bază de cuvinte-cheie. Spre exemplu, acesta va ilustra reclama creată pentru dumneavoastră doar dacă un utilizator a accesat un anumit cuvânt-cheie. Aici este inclus și un dezavantaj, Spre exemplu, dacă respectivul utilizator nu va scrie întocmai cuvântul-cheie pregătit de dumneavoastră, reclama nu va fi afișată.

În plus, aveți posibilitate prin intermediul acestui serviciu să selectați pentru ce cuvinte nu doriți să vi se afișeze anunțul sau reclama. De aceea, este foarte important să vă alegeți cu grijă cuvintele-cheie!

Paid to click

Nu doar modul de funcționare al serviciului se desfășoară pe anumite criterii și standarde, ci și modalitatea de plată. Da, Google Ads nu este gratuit și nici nu credem că va fi vreodată, dat fiind numărul în continuă creștere de utilizatori.

Spre deosebire de marketingul tradițional, acesta se bazează pe metoda paid to click, mai exact veți fi taxat în funcție de numărul de click-uri al anunțului. Dacă, să spunem că anunțul dumneavoastră este văzut de 100 de persoane, dar nu dă niciuna click pe reclamă, atunci nu veți plăti absolut nimic către Google Ads.

Când folosim Google Ads?

Dacă credeați că Google Ads poate fi folosit de oricine, trebuie să știți că lucrurile nu stau deloc în acest mod. De aceea, noi vă recomandăm să apelați la acest serviciu doar dacă produsul sau serviciul dumneavoastră este deja cunoscut de către public.

În cazul în care sunteți la început, recomandarea noastră este să încercați să apelați la un specialist care să vă ridice puţin afacerea iar ulterior să apelați la Google Ads. În caz contrar, sunt șanse foarte mari ca serviciile sale să nu fie accesate.

În final, sperăm că pe baza acestui articol, să vă formați o mică opinie în legătură cu avantajele și dezavantajele Google Ads. Ca orice serviciu, și acesta are atât puncte tari cât și puncte slabe pentru utilizatori, de aceea este esențial să vă analizați puțin starea afacerii dumneavoastră, iar mai apoi să faceți alegerea.

Leave a comment