Review pentru inele cu mai multe diamante

In momentul in care vine vorba despre bijuterii, fiecare femeie are gusturile si preferintele sale, asa ca partenerii lor care se gandesc deja la achizitionarea inelului de logodna, trebuie sa studieze cu atentie inelele acestora, pentru a stii spre ce tip de inel sa se orienteze.

Exista de exemplu femei care prefera inelele care sunt prevazute cu mai multe diamante, asa ca ca partenerii lor isi pot indrepta atentia spre inele cu mai multe diamante atunci cand intentioneaza sa le ceara in casatorie.

La Royal Diamante se gasesc diferite asemenea bijuterii, asa ca vom prezenta cateva inele cu mai multe diamante, pentru ca barbatii care urmeaza sa faca marele pas, sa stie ce pot alege.

Un inel de dama din aur galben de 14kt, care vine intr-un model floare si care este prevazut cu 6 briliante rotunde poate reprezenta o alegere inspirata privind inelul de logodna, daca norocoasa prefera acest tip de inele. Greutatea totala a diamantelor este de 0.132ct si sunt calitatea G-VS1.

Deasemenea, un inel dama din aur alb de 14kt si care are model floare, care este deasemenea prevazut cu 6 briliante rotunde, poate fi considerat alegerea perfecta pentru a fi oferit cu ocazia logodnei. Greutatea totala a diamantelor este de 0.132ct, si trebuie precizat ca acestea sunt calitatea G-VS1.

Un inel care este realizat din aur alb de 18kt, si care este prevazut cu diamant si caracterizat de taietura smarald si 4 diamante taietura bagheta pe margini, poate fi oferit deasemenea drept inel de logodna. Diamantul care are taietura smarald si cu care este prevazut inelul, este de 0.50ct, in timp ce diamantele sunt caracterizate de taietura bagheta de pe margini de 0.25ct. Greutatea totala a diamantelor este de 0.75ct.

Barbatii care trebuie sa aleaga inelul de logodna perfect, isi pot indrepta acum atentia si spre un inel de logodna care este creat din aur alb de 18kt si care este prevazut cu 5 diamante, si care are taietura rotunda brilliant a diamantelor asezate in centru avand 0.50ct si 29 diamante, taietura rotunda brilliant pe fiecare parte, avand 0.25ct. Greutatea totala a diamantelor este 0.75ct.

Deasemenea, un inel din aur alb de 18kt, care este prevazut cu un diamant central care are taietura rotunda brilliant si trei diamante cu taietura rotunda brilliant, asezate pe fiecare parte, in setare tip gheare, poate fi considerat o alegere inspirata.

Diamantul central al inelului este caracterizat de taietura rotunda brilliant care este de 0.40ct iar cele sase diamante cu care mai este prevazut inelul au taietura rotunda brilliant sunt de 0.27ct. Greutatea totala a diamantelor este de 0.67ct.

Asadar, acestea sunt cateva modele de inele de logodna, spre care isi pot indrepta atentia cei care se hotarasc sa faca marele pas, si care sunt constienti de faptul ca partenerele lor indragesc foarte mult inelele cu mai multe diamante. Din fericire, la Royal Diamante se pot gasi diferite modele de asemenea inele, asa ca fiecare poate sa aleaga inelul de logodna perfect pentru partenera sa.

Leave a comment