Shalimar Parfum Initial Eau de Parfum

Parfumurile sunt produse pe care femeile pur si simplu le adora datorita mirosurilor lor foarte placute, care le ofera o mai mare incredere in propriile forte.

Atunci cand isi indreapta atentia spre Carespot pentru a-si cumpara parfumuri originale, femeile se orienteaza spre cele mai renumite branduri de pe piata. Unele femei se orienteaza spre parfumuri de la Chanel, alte femei se orienteaza spre parfumuri de la Bvlgari, alte femei in schimb au alte preferinte.

Ei bine, trebuie facuta precizarea ca exista si femei care atunci cand trebuie sa isi indrepte atentia spre un parfum nou, se orienteaza spre parfumuri de la cele mai scumpe branduri, parfumuri care cu siguranta nu sunt folosite de catre orice femeie, iar un astfel de parfum este Shalimar Parfum Initial Eau de Parfum.

Tocmai de aceea, in cele ce urmeaza vom discuta putin despre acest produs, pentru ca toate femeile interesate sa poata afla cat mai multe informatii despre acest parfum original.

Descriere

Inspirat de povestea de dragoste pasionala dintre un imparat si o printesa indiana, Shalimar, care inseamna “templu al iubirii” in sanscrita, acest parfum este cel care simbolizeaza promisiunea iubirii vesnice, si totodata este un parfum de dorinta.

Cu caracterul sau framantator si putin impertinent, parfumul care face parte din categoria parfumurilor orientale, intruchipeaza senzualitatea mangaietoare a pielii cu un indiciu al interzisului. “Purtarea lui Shalimar inseamna sa iti lasi simturile sa preia”, a spus Jacques Guerlain.

In 1925, flaconul Shalimar proiectat de Raymond Guerlain a castigat primul premiu la Expozitia de Arta Decorativa din Paris. Curbele sale au fost inspirate de bazinele faimoasei gradini Shalimar. Opritorul ventilatorului cu transparenta safir amintesc apa vesnic stralucitoare din gradina.

PARFUM

Dupa cum am mai spus deja ceva mai sus, discutam in acest caz despre un parfum oriental. Voluptuos, senzual si cu un miros impresionant, acesta poate reprezenta cea mai buna solutie pentru femeile care isi doresc un parfum din categoria celor orientale.

Un zbor de flori si bergamota bate notele de top cu o briza de prospetime. Inima parfumului este incalzita prin infasurarea unor note delicate de pulbere de iris, iasomie si trandafir.

In concluzie, prezenta vaniliei in compozitia notelor de mosc, caramel si boabe de tonka orchestreaza o simfonie senzuala pentru un parfum de vis.

Shalimar Souffle Intense, un nou Eau de Parfum creat de Guerlain poate sa reprezinte o alta solutie ideala pentru femeile care isi doresc un parfum cu adevarat special.

Descriere:

” Un zbor verde plin de viata observa o suflare a naturii. Inima luminoasa da drumul unei bomboane de flori albe si iasomie Sambac din India, combinate cu o nota absoluta de apa fara flori de portocal.

Inauntru, vanilia Tahitensis si vanilia din Madagascar se inalta cu o senzualitate balsamica si chihlimbara, in timp ce supradoza de benzoina are aspectul sau dependent si picant.” Aceasta poate fi una dintre descrierile artistice ale acestui parfum, care cu siguranta va fi pe placul femeilor.

Ei bine, am ales sa prezentam aceste doua parfumuri pentru ca femeile care isi doresc un parfum frumos mirositor, sa isi poata indrepta atentia si spre alte branduri in afara celor amintite la inceputul articolului. Din fericire insa, pe Carespot acestea vor putea descoperi foarte multe asemenea parfumuri.

Leave a comment