Rame ochelari de vedere – recomandarea specialistului

Cand vine vorba de alegerea ochelarilor de soare sau a celor de vedere, oamenii pun de obicei accentul pe aspectele tehnice ale acestora cautand sa obtina, daca este posibil, confortul, calitatea, durabilitatea. Cu toate acestea, criteriul estetic ramane printre cele mai importante in alegerea unei perechi de ochelari fie ei de vedere, fie de soare.

Alegerile care pot fi facute in materie de rame sunt numeroase, dat fiind ca si varietatea de modele care sunt puse la dispozitia utilizatorilor este mare. Pentru ca alegerea sa fie una potrivita, ideal este sa cunosti cateva dintre caracteristicile in functie de care poti alege.

Daca cele mai interesante rame de ochelari iti recomandam sa cauti in categoria rame ochelari de vedere Tommy Hilfiger.

Indiferent daca acorzi sau nu o atentie deosebita stilului de imbracaminte pe care il ai, in momentul in care vrei sa iti alegi ochelarii de vedere ar trebui sa fii atent la toate detaliile, pentru ca acestia nu sunt ca o bluza pe care o poti schimba imediat ce nu iti mai place, desi ii porti zilnic, in permanenta. Alege ramele cu atentie pentru ca acestea iti evidentiaza ochii – recomandat este ca ramele alese sa fie in armonie perfecta cu fata si tenul.

Oricare ar fi intentiile tale – pentru a seduce, pentru a-ati accentua caracterul/masculinitatea, pentru a da impresia de integritate, de caracter, pentru a-ti dezvalui personalitatea si altele asemenea, fii constient de faptul ca o rama spectaculoasa iti poate crea o imagine favorabila, in timp ce una potrivita te poate plasa in umbra sau poate atrage pareri negative.

In functie de anumite caracteristici ale parului, tenului, ochilor, este ideal sa alegi o anumita culoare pentru ramele ochelarilor tai de vedere. De exemplu, daca ai o frunte lata, o rama neagra sau de o culoare stralucitoare iti va accentua partea superioara a fetei, deci si fruntea. Ramane la decizia ta daca vrei sa pari mai inteligent facand aceasta alegere sau nu.

Iti oferim si o sugestie de rame pentru ochelari si anume Rame ochelari de vedere barbati TOMMY HILFIGER TH 1526 807, o pereche de rame interesante si elegante care se vor potrivi perfect.

In legatura cu culoarea parului, un barbat cu parul de culoare castaniu deschis, care are si ochii mici, recomandata este culoarea maro sau culori calde care ii vor scoate in evidenta tenul si ochii. Ce este de evitat in acest caz? in primul rand negrul, pentru ca contrastul obtinut va fi prea puternic.

Pentru barbatii cu pielea inchisa la culoare, aproape orice este potrivit – si daca tot nu e nevoie sa tii seama de acest aspect, incearca sa potrivesti culoarea in functie de personalitatea pe care o ai.

Daca vrei sa alegi o pereche de ochelari la moda, tine seama si de culoarea pe care o au ramele. Au existat perioade in care a predominat negrul, perioade in care toate ramele pareau a fi aurii sau argintii si perioade in care pe chipul purtatorilor puteai gasi o paleta larga de culori. Observa si alege in cunostinta de cauza, mai ales daca vrei sa adopti un stil in functie de tendintele vremii.

Leave a comment