Metode de a scapa de furnici care dau rezultate rapid

Cu siguranta furnicile nu pot fi incluse in topul celor mai periculosi si mai suparatori daunatori. Cu toate acestea, nimeni nu isi doreste prezenta unui numar mare de furnici in casa sau chiar in curte. Iar asta deoarece la randul lor pot provoca suficient de multe probleme.

Piscaturile furnicilor pot fi uneori foarte dureroase, chiar periculoase, iar prezenta lor in numar mare este de asemenea foarte inestetica. Din fericire insa, exista si multe moduri prin care putem scapa in mod rapid de furnici, fara a le provoca moartea sau a le rani in vreun fel.

Unele persoane inca folosesc trucurile vechi pe care le foloseau si bunicii nostri pentru a tine furnicile departe de casa lor, insa totodata au aparut si metode noi anti furnici. Acum putem profita de evolutia tehnologiei, utilizand un dispozitiv cu ultrasunete cu ajutorul caruia poti scapa rapid de furnici fara prea multe batai de cap.

Pentru acest articol am pregatit o serie de recomandari de metode cu ajutorul carora poti scapa de furnici in mod sigur si eficient. Iata care sunt trucurile pe care ar trebui sa le incerci si tu:

Ultrasunete anti-furnici

Dupa principiul „Sa-i dam Cezarului ce este al Cezarului” nu putem sa nu ne aratam aprecierea fata de evolutia tehnologiei si fata de solutiile pe care aceasta ni le ofera impotriva daunatorilor de orice tip.

Toata aceasta evolutie a tehnologiei a permis ca astazi sa existe aceste dispozitive atat de eficiente impotriva daunatorilor de toate tipurile.

Exista aparate anti-furnici pe care le putem folosi pentru combaterea furnicilor. Astfel, ele vor fi tinute departe de suprafata protejata, pastrand un mediu curat, fara furnici si alti daunatori.

Important de precizat este faptul ca furnicile nu sunt ranite de ultrasunetele emise ci doar alungate.

In oferta PestRepeller.ro vei gasi multe aparate cu ultrasunete anti daunatori, printre care sunt incluse desigur si furnicile. Drept urmare, daca iti propui sa scapi de furnici fara sa faci prea multe in acest sens, dispozitivul anti-furnici este solutia ideala.

Incearca diferite condimente din bucatarie

Desi preparatele noastre devin mult mai gustoase atunci cand includem in lista de ingrediente si cateva condimente, furnicile nu prea le iubesc.

Un bun exemplu in acest sens este scortisoara. Stim cu totii ca aceasta are un miros foarte puternic, iar acesta reuseste sa tina furnicile departe de casa ta. Trebuie doar sa inmoi putina scortisoara in apa, iar apoi pulverizeaza solutia obtinuta in zonele in care furnicile sunt prezente.

Foile de dafin dar si piperul negru pot fi folosite la randul lor cu succes pentru a tine furnicile departe de casa.

Otetul de mere te scapa de furnici

Otetul de mere are un miros foarte puternic care nu este prea indragit de catre furnici. La fel ca in cazul condimentelor recomandate mai sus, otetul de mere reuseste sa tina cu succes furnicile departe de casa fara ca tu sa te complici prea mult.

Amesteca otet de mere si apa in cantitati egale, iar solutia obtinuta o poti folosi pentru a-ti proteja casa de furnici.

Incearca pudra de talc

Pudra de talc nu este utila doar pentru incaltaminte, ci poate fi folosita si pentru a combate prezenta furnicilor. Tot ce ai de facut este sa presari putina pudra de talc in locurile frecventate de furnici, iar acestea vor fi indepartate in scurt timp.

Incearca si tu metodele de mai sus si cu siguranta vei reusi sa scapi de furnici!

Leave a comment