Schimba-ti total atitudinea cu bratarile OldSkipper

Bratarile au fost considerate, multa vreme, o expresie a personalitatii umane, poate mai pregnant decat inelele sau cerceii pentru femei. Iar avantajul ca acestea pot fi purtate si de femei si de barbati le-au adus o si mai mare popularitate. Astazi insa, sunt producatori care pun mare accent pe bratarile purtate aproape exclusiv de barbati, acestea deosebindu-se in principal prin materialul ales.

Caci, daca in cazul femeilor acestea prefera materialele pretioase, precum aurul sau argintul, in cazul barbatilor, acestia opteaza de cele mai multe ori pentru materiale naturale, brute, precum impletiturile din piele sau chiar combinatiile de piele cu material textil. In aceasta ultima categorie se incadreaza si bratarile OldSkipper.

Materiale si culori clasice

Inspirate din stilul de viata al marinarilor nordici, bratarile OldSkipper, asa cum le spune si traducerea din engleza, te duc cu gandul la viata pe vas si la rigorile impuse de aceasta. Din acest motiv, materialele folosite sunt cat se poate de clasice si de adaptate stilului marin – franghie nautica, piele si metal. Astfel, franghia nautica are ca principala caracteristica durabilitatea.

Confectionata in special din canepa sau nailon de cea mai buna calitate, aceasta este extrem de rezistenta la apa si intemperii, avand practic o perioada de viata nelimitata. De asemenea, pielea folosita este tratata astfel incat sa corespunda stilului de viata marin, care implica, de asemenea, un mediu umed, in care alterneaza umezeala cu caldura extrema, sub soarele arzator al marii.

In ceea ce priveste incheietorile, acestea sunt cat se poate de clasice, simbolizand ancora, pe care este inscriptionat logo-ul companiei OldSkipper. Mai trebuie mentionat ca bretarile OldSkipper, desi sunt apreciate in special de barbati, ele sunt in fond unisex, putand fi purtate de ambele sexe, atunci cand exista atractie pentru acest mediu.

Astfel, culorile predominante sunt cele reci, marine, precum albastrul, albul, negrul sau maroul. Ai insa posibilitatea de a alege dintr-o gama extrem de variata de modele si culori, in care se vor regasi galbenul, rosul, azuriul si chiar rozul sau caramiziul.

Combinatii si colectii nenumarate

Dincolo de materialele si culorile folosite, trebuie spus ca bratarile OldSkipper pot fi gasite in nenumarate modele si colectii. Astfel, indiferent ca esti stilul pirat, capitan de vas, mus sau pasionat de motoare, cu siguranta ca iti vei gasi combinatia de franghie nautica si piele pe site-ul producatorului.

Astfel, o ancora sau o timona te pot reprezenta perfect daca esti stilul iubitor de mare, in vreme ce pasionatii de motoare au pe pot de incheietoare o janta de motocicleta in miniatura, conferind autenticitate si stil celui ce o poarta.

Leave a comment