Si tu poti deveni operatoare de videochat

Probabil ca ai auzit din intamplare printre prietenele tale ca s-au angajat la un studiou de videochat si se lauda acum cu bani de cheltuiala indeajuns si cu lucruri pe care si le-ar permite doar angajati de la companiile de top. De asemenea, alte fete se lauda toata ziua cu poze pe Instagram din locatii si concedii de vis, la care tu nici nu ti-ai permis sa visezi.

Nu sunt simple fabulatii, ci este chiar realitate. La un studiou de videochat se pot castiga bani buni. Asta daca ai sansa sa gasesti printre ofertele de locuri de munca in videochat  un studiou serios, care isi respecta angajatii si conditiile contractuale.

Cum poti deveni insa operatoare de videochat, fara prea multa bataie de cap? Iti vom povesti in randurile urmatoare, in timp ce tu probabil ca faci pauza de cafea de la actualul loc de munca.

Conditii esentiale la angajare

In primul rand, pentru a lucra la un studiou de videochat, conditia esentiala este sa ai impliniti 18 ani. Din acest punct, poti spune ca esti stapana pe propria viata si pe propriul mod in care alegi sa o traiesti. Doresti sa muncesti toata viata la un patron care nu te respecta si care te plateste cu salariul minim pe economie sau crezi ca meriti ceva mai mult?

Daca alegi sa devii operatoare la beyou-studio.ro, atunci poti fi sigura ca nu vei face lucruri impotriva vointei tale. Dimpotriva, orice lucru pe care il faci va fi pe deplin consimtit si prevazut intr-un contract semnat de ambele parti.

Dincolo de aceasta, o alta conditie pe care va trebui sa o indeplinesti este sa ai un aspect fizic placut. Nu se cer conditii ca la agentiile de modelling, prin care sa se impuna anumite masuri ale corpului, insa va trebui sa fii sigura ca esti in forma si ca vei da tot ce este mai bun pe micul ecran, atunci cand vei intra in direct cu interlocutorii tai.

Nu in ultimul rand, https://www.beyou-studio.ro/ pune mare accent pe personalitatea fiecareia dintre voi, pe gandirea pozitiva si pe afisarea unei anumite doze de optimism. Din acest punct de vedere, problemele tale personale, financiare sau de alta natura ar fi bine sa le lasi la intrarea, intrucat https://www.beyou-studio.ro/ are nevoie de oameni joviali, care sa inspire la randul lor incredere.

Conditii de munca decente si flexibile

Daca toate aceste lucruri vor fi indeplinite din partea ta, vei si rasplatita, in schimb, cu un program de lucru flexibil, platit pe masura. Din acest punct de vedere, nu trebuie sa renunti la vechiul tau loc de munca. Poti lucra la videochat si in sistem part-time, dupa orarul stabilit de comun acord.

Cat priveste plata, aceasta se face la comision, care poate ajunge chiar si la peste 50 la suta din incasarile zilnice. Un motiv in plus sa devii operatoare BeYou Studio.

Leave a comment