Tu ce aspecte urmaresti atunci cand pariezi? Cateva completari esentiale

Avand in vedere cat de numeroase sunt meciurile pe care poti paria la diferite case de pariuri sportive, ai nevoie de niste indicii dupa care sa te ghidezi pentru un pariu cat mai sigur.

In primul rand iti recomand sa urmaresti toate ponturile si biletele de pe Piatadeponturi.ro. De ce? Pentru ca este o platforma mereu actualizata cu rezultatele meciurilor anterioare, dar si cu meciurile viitoare pe care poti paria.

Daca esti nou si nefamiliarizat cu tainele pariurilor sportive iti recomand sa urmaresti sectiunea bonusuri cazino online. Acolo vei descoperi combinatii de evenimente sportive atent alese de tipsteri ce iti vor mari sansele de castig.

Cum te orientezi in functie de cote

Cota reprezinta mai exact corespondenta dintre posibilul castig si suma mizata. Nu trebuie sa uiti si ce inseamna aceste cote – o cota mai mica, in cazul unui castig iti aduce o suma de bani mai mare. In cazul unei cote mai mari, suma de bani va fi mai mica. Cotele la pariuri sunt de mai multe feluri, tip European, tip Britanic, tip American, tip Honk Kong, tip Indonezian si tip Malaezian.

Indreapta-ti atentia si spre alte sporturi, nu doar fotbal

Dupa cum observi, toata lumea este tentata sa parieze doar pe meciurile din fotbal. Nu e un lucru rau, insa, din cauza numarului tot mai mare de persoane ce aleg sa parieze pe aceste meciuri, cotele sunt uneori cam anapoda – nu iti ofera o suma mare de bani in cazul unui castig.

Ai incercat sa pariezi si pe alte meciuri din alte sporturi? Poti incepe, de exemplu, cu handbalul. Aici vei avea cu siguranta mai multe sanse de castig. Trebuie doar sa urmaresti cateva aspecte ale echipelor si sa iti folosesti intuitia.

Atentie! Totul tine de noroc si intuitie deci nu poti castiga de fiecare data. Cu timpul, castigurile vor fi mai dese pentru ca deja vei avea antrenata intuitia.

Cate meciuri pui pe bilet de obicei?

Daca esti tentat sa pui un numar mare de meciuri pe un bilet, ar trebui sa renunti la acest obicei. De ce? Daca nu castiga toate echipele pe care ai pariat, suma pe care o vei primi va fi una neinsemnata.

Alege sa mergi mai la sigur – un meci, doua sau chiar trei. Inainte de a face un pariu vezi ponturi pariu sigur de la Piatadeponturi.ro. Urmareste sfaturile si ponturile profesionistilor pentru un castig cat mai concret.

Inca ceva! Urmareste, inainte de a paria, si aspecte precum: ultimele rezultate ale meciurilor echipei, daca s-au schimbat suporterii, daca una dintre echipe vine din deplasare sau a avut un meci greu, iar jucatorii nu s-au odihnit destul, starea gazonului( poate fi un mare dezavantaj pentru unii jucatori un gazon cu care nu sunt familiari), dar si ce jucatori buni vor lipsi de la meci.

Alege sa joci doar pe baza de informatii aflate de tine si dupa ponturile pe care le dau expertii. Astfel, sansele de castig iti vor creste considerabil.

Leave a comment