Cea mai bună oportunitate de angajare pentru tinerele din Galați

Perioada 18-30 de ani e perioada cea mai intensă a vieții, e perioada în care nu numai că-ți construiești încet-încet viitorul, dar alegi și drumul pe care vrei să-l urmezi în viață și-ți definitivezi personalitatea și trăsăturile de caracter. După cum spuneau și psihologii, aceasta e perioada în care realizezi cu adevărat cine îți dorești să fii?

Această perioadă debutează cu anii studenției, considerați de majoritatea tinerilor cei mai frumoși ani din viață, E perioada în care îți faci prieteni pe viață și trăiești clipe de neuitat, pe care le vei putea povesti mai apoi și nepoților tăi. Însă, perioada studenției mai e pentru multe tinere și destul de dificilă, în special pentru că banii încep să devină o problemă.

Nu toate tinerele studente au norocul de a se trage din familii bogate sau să fie „pe banii părinților” până își definitivează o meserie, iar multe dintre ele trebuie să lucreze și pe timpul studiilor pentru a se putea întreține. Chiria și utilitățile costă, ca să nu mai vorbim de ieșirile cu prietenii și mesele în oraș. Fără un salariu de bază lunar, nu prea ai cum să faci față tuturor acestor solicitări.

Ce joburi sunt disponibile pentru studentele din Galați?

Joburi pentru studenți există în fiecare oraș mare sau oraș unde există universități, însă cu toții știm că nu sunt atât de bine plătite. De multe ori, un astfel de job mai mult încurcă decât să aducă beneficii. Nu poți ajunge nici la cursuri cum ar trebui și nici nu câștigi prea mulți bani. Deci, ce e de făcut? Care este cel mai rentabil job pentru studentele din Galați?

SmarChat are răspunsul pe care îl cauți!

Te-ai gândit vreodată să începi o carieră în videochat? La cât de mediatizat este acest subiect în ultima vreme, cu siguranță că nu mai pare un subiect tabu, iar oamenii vorbesc despre acest job mult mai liber.

Îți dai seama cât de multe beneficii poți avea dacă alegi să fii model de videochat? Salariul e numai unul dintre ele, cu siguranță cel mai important, dar mai sunt și multe alte beneficii pe care studiourile de renume ți le pot oferi. Însă, trebuie să alegi studiouri cunoscute, care se respectă, iar asta se vede în cât de mult de vor respecta și aprecia pe tine, ca angajată a lor.

Ce spun fetele de la SmartChat?

„De când mă știu am căutat un job bine plătit videochat Galați, dar tot ce găseam erau joburi part time, plătite prost și foarte prost, cu un program prea lung și fix, și nu reușeam nici să mai ajung la facultate și nici nu câștigam suficienți bani. De când sunt model la SmartChat, nu numai că am un salariu mai mult decât mi-am imaginat, dar pot să-mi fac programul fix cum îmi doresc și să ajung și la facultate în același timp.”

„SmartChat mi-a oferit mai mult decât un salariu mare, mi-a oferit o perspectivă de viitor, o idee mai amplă despre lumea și societatea în care trăim și mi-a dat speranța că pot termina facultatea fără să mai apelez la ajutorul părinților mei, ba chiar să fiu eu cea care-i ajută și îi sprijină.”

Ce trebuie să faci pentru a ajunge model la SmartChat?

Pe scurt, trebuie să faci un singur lucru pentru a ajunge model la SmartChat: să ai curaj! Să ai curaj să încerci ceva nou, să ai curaj să mergi la un interviu, să ai curaj să te descoperi și să te autodepășești, să ai curaj să fii tu însuți. Nu pare prea greu, nu?

Leave a comment