Masaje profesionale obtinute prin programe setate la fotoliile de masaj de la Masatto

Masajul a fost dintotdeauna o terapie, fie cu efect de moment, fie chiar ceva mai mult decat atat. Avem cu totii acest instinct de a masa o zona acolo unde simtit durere sau disconfort.

Studiile arata ca este benefic sa facem asta, mai ales ca la nivel profund stimulam si ceva functii ale organismului. Nu este nimic de pierdut pana la urma, ci mai cu seama este o indicatie de a masa intrucat diminueaza disconfortul sau durerea, local.

Masajele au fost studiate indelung si astfel vorbim la ora actuala de tehnologii avansate incorporate in fotolii. Masatto este spre exemplu un nume de reper pe aceasta nisa, acum si un producator cunoscut.

Fotoliile de masaj au devenit mai populare pe masura ce oamenii si-au dat seama ca pentru a remedia o stare fizica sau chiar si psihica uneori nu medicamentele sunt solutia. Desigur ca beneficiile masajelor sunt motiv puternic ce sustine aceasta teorie.

Masajul profesional obtinut prin sisteme de ultima generatie

Pentru a compara un fotoliu pentru masaj cu mainile dibace ale unui maseur trebuie avut in vedere ca tehnologia din spatele fotoliilor de la Masatto este de ultima generatie.

Este vorba de sisteme inovatoare care amplifica efectele masajelor. Spre exemplu ultima tehnologie este sistemul de tip 4D cu 8 role de masaj. Acestea au un miez ceramic incalzit, iar la exterior au in invelis din silicon care la atingerea pielii nu provoaca vreun disconfort. Acest tip de sistem este incorporat in fotoliul de masaj Dominus de la Masatto.

De asemenea, acelasi exemplu de fotoliu include si sistem de presopunctura ce se realizeaza prin mai multe perne de aer, multistrat, dispuse la zona de sezut, la umeri si spate, la zona de maini, picioare si gambe.

Tehnicile de masaj pe care le poate realiza un astfel de fotoliu se refera la intensitati diferite de framantare, presare, lovire, bataie usoara, de rulare, intindere sau frectionare a spatelui, precum si framantare digitala sau prin lovire. In plus, sistemul de incalzire completeaza aceasta lista.

Detalii si imbunatatiri care fac din astfel de fotolii un expert in arta masajului

Pentru ca nu este de ajuns functionarea unor role pentru a masa corpul, inovatia ce vine din tehnologia fotoliilor de la Masatto se refera la detalii care contribuie semnificativ la calitatea masajului realizat.

Spre exemplu sina de masaj de tip L asa cum o regasim la fotoliul Dominus spre exemplu presupune ca rolele din dotare sa coboare si sub sezut pentru a masa inclusiv fesele. De asemenea, exista masaj cu role inclusiv pentru talpi, masaj de tip stretch, printre altele.

Asta inseamna ca mai mult decat un masaj viguros, un astfel de fotoliu poate oferi functii complexe pentru starea de bine a utilizatorului.

Programele ce se pot alege manual permit un reglaj fin, exista varietate la tipurile de programe, precum si la intensitatea acestora.

In plus, controlul este realizat cu telecomanda wireless, boxele incorporate permit ca in acelasi timp cand fotoliul este folosit sa fie ascultata muzica, deci un ritual complex pentru starea de bine este creat numaidecat.

Fotoliile de acest gen pot fi testate. Cei de la Masatto ofera aceasta posibilitate, cei interesati putand cere o programare in showroom in acest sens.

Leave a comment