Accesoriile auto iti sunt de ajutor cand esti la volan

Conform legii in vigoare, actualizata recent, nu ai voie sa folosesti telefonul mobil cat timp esti la volan. O masura care are menirea de a ajuta pe soferi sa fie 100% concentrati la condus. Totusi in timp ce esti la volan – si asta poate insemna ore bune dintr-o zi, vei dori sa poti apela sau sa raspunzi la telefoane. Ai nevoie de ceva accesorii sau de un kit auto.

La buz.ro vei gasi o astfel de optiune, car kit auto cu functii multiple. Te va ajuta sa sporesti confortul in timpul condusului, sa poti vorbi la telefon fara casti. Iata despre ce este vorba:

Modulator fm cu functie de handsfree

Este destul de dificil sa te inarmezi cu tot felul de cabluri si de dispozitive sau gadget-uri. Asadar din ratiuni practice vei aprecia acest car kit auto care joaca rol de modulator fm cu functie de handsfree.

Poate fi folosit pentru posturile de radio, pentru a asculta muzica, cu functie de bluetooth si se conecteaza rapid la incarcatorul masinii. Dispune si de slot micro SD. In momentul in care iti suna telefonul devine handfree, iti permite sa comunici, sa inchei apelul si instant dupa reia muzica pe care o rula inainte de acest moment.

Toate acestea le ai disponibile doar cu un singur accesoriu, o singura investitie. Este compatibil cu mai toate smartphone-urile actuale, de la iPhone la diferite modele de Samsung. Cat despre compatibilitatea acestuia cu masina, trebuie sa stii ca este universal valabil.

Avantaje:

  • Reda muzica foarte clar si sunetul in general. Atunci cand vorbesti la telefon nu mai trebuie sa faci si alte miscari, reglaje, sa opresti muzica sau sa o dai mai incet pentru ca se opreste instant cand preiei un apel.
  • Ai avertizare de apel. Cand mergi cu radioul pornit si cu telefonul in buzunar, in timp ce conduci, sansele sa auzi telefonul sunand sunt destul de mici.
  • Din momentul in care il conectezi este activ si nu mai are nevoie de setari de fiecare data. Iti recunoaste telefonul si odata ce te-ai conectat cu el, nu mai faci acelasi lucru si urmatoarea data.
  • Design modern, cu afisaj digital ce iti faciliteaza identificarea fisierelor audio.
  • Poti inclusiv sa respingi apelurile.
  • Usor si rapid de folosit, permite sa treci direct la fisierul dorit, inainte, inapoi.
  • Include port usb ce permite si incarcarea telefonului in acelasi timp. Chiar daca iti ocupa locul de la incarcatorul masinii, asta nu inseamna ca te limiteaza.

In plus, are un pret accesibil. Orice sofer este cu atat mai bucuros sa investeasca in gadget-uri si accesorii auto, cu cat acestea sunt un chilipir la capitolul pret. Este o alternativa prietenoasa la sistemele complexe. Il poti comanda rapid, online, din cadrul paginii buz.ro.

Altfel spus acest kit auto iti vine in ajutor, te tine conectat mereu si iti aminteste ca este atat de usor sa tii cont de apelurile primite, in timp ce conduci, in perfecta siguranta.

Leave a comment