Domenii de utilizare a rolelor Tente Romania

Probabil ca multi dintre noi am ramas uimiti de silentiozitatea carucioarelor din spitale ori ne-am enervat atunci cand am ramas cu caruciorul de cumparaturi intr-un supermarket, din cauza unei unei banale roti blocate.

Ei, bine, toate acestea au la baza producatori diferiti, de a caror performanta depinde soarta unor industrii intregi. Ganditi-va spre exemplu ce haos ar fi intr-o unitate medicala de urgente daca rotile de la un carucior pentru transportul bolnavilor s-ar bloca asemenea celor din magazin.

Mai mult, ganditi-va la pierderile pe care le-ar avea marile lanturi de magazine in prag de sarbatori, daca fiecare si-ar face cumparaturile doar cu sacosa ori cu ce ar putea duce in brate. Pentru toate acestea Tente Romania vine acum cu o gama speciala de rulmenti si roti, capabile sa acopere aproape toate domeniile de activitate.

Ce este Tente Romania?

Cand vorbim despre Tente Romania, ne referim la subsidiara Tente in tara noastra, una dintre cele mai renumite companii producatoare de role si rulmenti din lume. Cu o istorie de aproape un secol, compania germana Tente a ajuns astazi sa opereze pe toate continentele lumii, asigurand produse pentru domenii esentiale de activitate.

Incepand de la banalele roti de carucioare pentru cumparaturi, pe care le vedem la tot pasul, pana la industria aeronautica sau la medicina, rotile produse de Tente isi fac simtite peste tot prezenta. Ganditi-va doar ca intalnim role de toate tipurile pe carucioarele obisnuite, pentru mers la piata sau la cele din hipermarket.

De asemenea, avem tot felul de role pentru carucioarele industriale, capabile sa suporte incarcaturi de sute de kg sau chiar tone. De asemenea, avem role si rulmenti de inalta performanta in medicina, iar acest lucru nu se simte doar la nivelul carucioarelor.

Avem role silentioase si cu suprafete antiderapante la mobilier, atat la cel din saloane, precum si la mobilierul din birouri. De asemenea, avem role la echipamentele si mesele de operatii, pentru care cele mai mici vibratii pot afecta un intreg proces chirurgical.

Role Tente pentru medii ostile

Nu in ultimul rand, role Tente gasim in industria alimentara, unde, de asemenea, avem cuptoare si tavi mobile, capabile sa transporte tone intregi de produse. Dincolo de aceasta, rolele oferite de Tente Romania sunt capabile sa lucreze in orice mediu, oricat de ostil.

Astfel, carucioarele de marfa pot lucra pe vreme ploioasa ori la temperaturi extreme fara probleme, in vreme ce in industria de panificatie, spre exemplu, acestea trebuie sa suporte temperaturi inalte, praf si alte impuritati, fara sa isi piarda cu nimic din performanta.

Leave a comment