Pentru o viata linistita, plaseaza doar bilete sigure la pariuri sportive!

Pariurile sportive sunt mai mult decat par ar fi, iar daca faci parte din cercul pariorilor veterani probabil stii acest lucru. La baza acestei activitati stau intuitia si norocul – arme puternice pentru cei care vor sa castige constant.

Atat timp cat ai o intuitie de temut, iar norocul nu te ocoleste, cu siguranta te vei clasa cat mai aproape de castig. De ce spun acest lucru? Pentru ca pariurile sportive nu iti ofera niciodata siguranta totala, insa, prin diferite strategii, te poti afla mai aproape de castig.  Care sunt aceste strategii?

Strategia 1: Pune intotdeauna un numar mic de meciuri pe un bilet!

Iti recomand aceasta strategie pentru ca pariurile sportive sunt despre noroc si intuitie, dupa cum ti-am spus si anterior. Avand in vedere acest lucru, este clar ca nu poti sti niciodata cat de sigure sunt deznodamintele meciurilor, asa ca mai bine nu risca.

Cu cat ai un numar mai mic de meciuri pe un bilet, cu atat mai bine – te clasezi mai lejer aproape de castig. Poti incerca si alta varianta, daca tot vrei sa pariezi pe mai multe meciuri odata si anume sa plasezi un numar mai mare de bilete care sa contina un numar mic de meciuri. Daca ai nevoie de niste sfaturi in acest sens, poti urmari ponturi pariuri azi.

Strategia 2: Analizeaza atent statusul echipelor!

Se intampla adesea ca o echipa sa nu fie in forma in ziua cea mare, cea a meciului, iar tu poti afla acest lucru daca dai un search rapid pe Google. Este mai bine sa te informezi corect inainte decat sa pariezi pe echipa respectiva si sa vezi in timpul meciului ca nu isi da interesul sau nu se simte in forma sa castige.

Totodata, ai in vedere si statusul jucatorilor cheie, a celor care stimuleaza performanta echipei. In cazul in care unul dintre acestia sau chiar toti nu vor lua parte la meci, echipa in cauza se va afla intr-un mare dezavantaj.

Ai putea la fel de bine sa arunci o privire si peste prognoza meteo din ziua cea mare. Poate pare putin inutil, insa o vreme prea calduroasa va fi un chin pentru o echipa din tarile nordice, de exemplu. Chiar si o ploaie torentiala, in cazul in care meciul se desfasoara pe un stadion neacoperit, va pune bete in roate ambelor echipe – deci fii mereu atent la asta!

Strategia 3: Ai in vedere mereu cotele!

Poate stii sau nu, cotele reprezinta corespondenta dintre posibilul castig si miza pariata. Mai exact, cotele sunt niste statistici care te ajuta pe tine sa iei decizii in ceea ce priveste echipele pe care pariezi. Daca o echipa este reprezentata de o cota mai mica, in cazul in care tu pariezi pe ea si castiga, vei obtine o suma mai mare de bani, mult mai mare decat cea pusa de tine in joc. In cazul cotelor mai mari, lucrurile stau total invers.

Ca o concluzie la tot ce am vorbit, nu uita sa te documentezi atent inainte de a compune un bilet, iar daca ai nevoie de o sursa de inspiratie iti recomand Cota 2 – platforma online care te poate duce cat mai aproape de castig!

Leave a comment