Imprimantele second hand pot fi mai eficiente decat cele noi

Fiecare dintre noi are nevoie de o imprimanta, atat pentru uzul personal, cat si pentru cel al biroului sau societatii unde activam. O imprimanta de dimensiuni mici isi face destul de bine treaba in ceea ce priveste uzul personal, dar in cazul firmelor, lucrurile stau diferit. O imprimanta de mici dimensiuni nu ar face fata volumului mare de printare de la o firma, chiar daca domeniul nu este unul al printarii.

Contractele, cartile de identitate sau alte documente trebuie copiate, scanate sau printate. Daca 5 angajati au cate un contract de printat, trebuie sa astepte pentru ca o imprimanta mica sa faca acest lucru. Asadar apelezi la achizitionarea unei imprimante mari, care sa poata printa, scana sau copia mai multe documente simultan. Descoperi ca sunt game variate de imprimante, preturi ridicate si nu stii sigur daca merita ca bugetul tau sa se extinda pentru o altfel de achizitie.

Asa incep toate povestile care dau gres in ceea ce priveste achizitionarea unei imprimante, totusi trebuie sa te gandesti ca firma este mult mai importanta, clientii si angajatii la fel, iar gasirea unei solutii este esentiala. Solutia perfecta pentru un buget normal, nu generos, este cumpararea unei imprimante second hand.

Produsele second hand nu ar mai trebui privite cu atat dispret, doar pentru simplu fapt ca au mai fost folosite, uneori dau mult mai mult randament decat cele noi. Imprimantele noi au garantia ca nu se vor strica pana la un anumit termen, iar dupa expirarea acesteia incep sa apara problemele.

Daca te gandesti sa cumperi o imprimanta second hand, trebuie sa stii ca aceasta a trecut de procesul de schimbare al pieselor, unele fiind noi. Asadar, este foarte posibil ca o imprimanta second hand sa fie mult mai eficienta decat una noua.

Imprimantele second hand au preturi scazute dar isi pastreaza eficienta. Aceste aparaturi fac parte din produsele mariilor companii care au fabricat si inca fabrica echipamente foarte rezistente.

Pe langa faptul ca sunt foarte rezistente la socuri, sunt si foarte usor de inteles si functioneaza chiar mai bine decat te astepti. Daca vrei sa reduci din costuri dar sa mentii conditiile eficiente de munca, ar trebui sa te gandesti serios la achizitionarea unei imprimante second hand. Produsele la mana a doua nu sunt atat de rele precum le catalogam noi, ci de cele mai multe ori rezulta o alegere foarte buna.

Firmele care isi doresc eficienta maxima la buget mic, cu siguranta au achizitionat deja o imprimanta second hand. Uzura apare la toate dispozitivele, chiar daca nu le folosesti, iar o imprimanta la mana a doua poate fi doar revanduta, fara sa fie utilizata de prea multe ori.

Nu este un criteriu ca produsele second hand sa fie uzate datorita utilizarii in exces, ci din contra, datorita nefolosirii acestora. Te poti bucura de o imprimanta second hand cu foarte putine utilizari care inca rezista la capacitate maxima.

Nu mai e un secret faptul ca optam pentru reducerea costurilor unde se poate, asadar o imprimanta second hand este cea mai buna alegere.

Leave a comment