Cat de mult esti dispus sa investesti in piese auto? Wolcar vine cu solutii!

Ti s-a intamplat vreodata sa ti se defecteze vreo piesa de la masina? Acestea sunt situatii ce apar constant atunci cand ai o masina. Ai preferat o piesa noua sau una la mana a doua? Daca ai mers pe a doua varianta, cum a fost experienta avuta cu firma de dezmembrari auto la care ai apelat? Piesa achizitionata a fost una fiabila?

Sunt diverse situatii ce pot aparea atunci cand colaborezi cu o firma de dezmembrari auto, unele placute, iar altele mai putin placute. Experienta avuta cu o anumita firma te poate face sa revii sau, dimpotriva, sa eviti si chiar sa nu recomanzi nici cunoscutilor respectivele piese ori servicii.

Pentru unii masina este esentiala pentru indeplinirea sarcinilor de serviciu. Pentru altii, interesul personal primeaza si masina personala este cea de care se leaga cele mai frumoase concedii sau iesiri.

Wolcar – pentru dezmembrari si piese auto de calitate

Esti din Craiova sau judetul Dolj si cauti o firma specializata pe dezmembrari auto? Wolcar este exact ceea ce cauti! Avand sediul in localitatea Malu Mare, langa Craiova, ai posibilitatea de a gasi aici diverse piese pentru marci de autoturisme precum Audi, Ford, Mercedes, Seat, Skoda, Volkswagen, Porsche si Mini.

Parcul auto detinut de Wolcar are un stoc impresionant de autovehicule cu diverse modele ce apartin marcilor enumerate anterior.

Avand o vechime de 15 ani pe piata, firma detine un loc fruntas pe aceasta nisa, fiind una dintre preferatele clientilor din toata tara. Si spunem toata tara pentru ca nu doar cei din judetul Dolj apeleaza la serviciile si pisele sale. Wolcar detine un magazin online in cadrul caruia cei interesati pot regasi piesele auto necesare pentru masina lor, plasand comanda pe site si fiind livrata oriunde in Romania.

Ai nevoie de piese auto pentru Audi? Le gasesti la Wolcar!

Daca esti proprietarul unui autovehicul marca Audi si ai nevoie de piese auto pentru acesta, Wolcar este locul unde le gasesti. Vorbim de un stoc mare de piese din diverse categorii precum: elemente de caroserie, climatizare, piese electrice, de interior, de transmisie si chiar motoare si componente pentru acestea.

Wolcar efectueaza dezmembrari Audi Craiova, punand la dispozitia clientilor sai piese auto originale, in stare foarte buna de functionare. Fiecare piesa este testata pe bancul de proba din cadrul service-ului propriu inainte de a fi pusa la vanzare. In acest fel ai garantia calitatii si a rezistentei in timp a acesteia.

Acceseaza site-ul oficial al magazinului Wolcar si bucura-te de toate avantajele pe care acesta ti le ofera!

Leave a comment