Cu porumbeii la doctor – descopera produsele Belgica de Weerd

Atunci cand esti columbofil, fara sa vrei incepi sa iti creezi propria farmacie cu produse pentru porumbei. Fara sa te gandesti macar, ajungi medic veterinar peste noapte. Este ceva normal, deci sa nu te simti presat de imprejurimi, pana la urma o faci pentru binele porumbeiilor tai.

Exista pe piata de profil sute de magazine ce vand produse columbofile. Cum stii care dintre ele este de incredere? Simplu – verifici produsele pe care le are disponibile. Insa, daca nu vrei sa pierzi prea mult timp cu acest lucru, eu am o recomandare pentru tine: produsecolumbofile.ro – un mini mall pentru porumbei, as putea spune.

Produsele marca Belgica de Weerd – in oferta de la produsecolumbofile.ro.

Daca esti columbofil veteran, cu siguranta ai auzit de produsele de la Belgica de Weerd. Acest brand ofera medicamente diverse pentru porumbeii de concursuri, dar si pentru cei ce prezinta o stare de sanatate precara.

Ramai pe aproape, iti voi vorbi despre produse Belgica de Weerd, produse pe care le regasesti pe produsecolumbofile.ro.

  • 4 in 1 Mix

Unul dintre produsele minune ce poarta semnatura Belgica de Weerd este mix-ul 4 in 1. Acesta este un medicament eficient pentru combaterea sindromului Adenocoli, dar si pentru paramixoviroza, cea de pe urma careia porumbeii elimina excremente apoase.

Un plic din acest mix se poate dizolva in 2 litri de apa sau poate fi amestect cu 1 kg de cereale. Bineinteles, acesta poate fi administrat si in combinatie cu Belgasol. Mai multe detalii in acest sens regasesti pe produsecolumbofile.ro.

  • Belga Carbo Energy

In cadrul aceluiasi magazin online vei regasi si produsul Belga Carbo Energy, in flacon de 300 g. Aceasta este un supliment alimentar energizant, bogat in carbohidrati simpli si complecsi, dar si in vitamine si minerale. Sa nu uitam de oligo elementele din compozitie, ce contribuie de asemenea la performantele porumbeilor.

Acest produs, datorita compozitiei sale complexe, contribuie activ la conversia optima a grasimilor din furaj in energie, energie strict necesara inainte de participarea la concursuri sau chiar in timpul lor.

Cat despre doza recomandata, expertii propun administrarea acestui supliment energetic de doua ori pe saptamana. In cazul in care concursul se tine vineri, le poti furniza porumbeilor Belga Carbo Energy marti si joi.

10 grame de produs sunt perfecte spre a fi combinate cu un kilogram de hrana, de preferat umezita si chiar in combinatie cu Belgasol.

Pentru a descoperi toate produsele marca Belgica de Weerd, te invit sa accesezi produsecolumbofile.ro.

Leave a comment