Dotari necesare in ferme – iesle pentru animale, regasite in ofertele Super Farm Land

Fermierii preocupati de dotarile din ferma pot face achizitiile necesare rapid si eficient. Ofertele din cadrul magazinului – fizic sau online – Super Farm Land sunt o recomandare. Pot fi vizualizate in timp util, comandate imediat, calitatea produselor fiind asigurata si de marile branduri producatoare.

Una din dotarile necesare in ferma se refera la iesle. Acestea sunt alternativa de suplimentare a furajelor mai ales in verile secetoase. Vremea neprielnica inseamna iarba putina si deci necesitatea ca fermierii sa compenseze masa verde de pe pajisti, in iesle. Pentru vacile de lapte hranirea necorespunzatoare va duce la productie scazuta.

Foraje cu aport proteic ce vor fi administrate in iesle

Vorbim despre suplimente furajere precum lucerna, trifoiul, sparceta sau ghizdei. Specialistii spun ca lucerna si trifoiul vor fi oferite sub forma palita, fara roua sau deloc ude pentru a evita disconfortul gastric. Cat despre ultimele doua variante indicatia este de a le oferi pana la inflorire.

Folosirea ieslei avantajeaza pe fermier si implicit pe animale, mai ales in anii cu seceta, cand recolta de fan este slaba. Vorbim spre exemplu si despre reducerea timpului de hranire fata de perioada pascutului ce poate dura si pana la 8 ore.

Vaca nu isi mai consuma la fel de multa energie sa pasca, in schimb produce mult lapte. La fel de important este ca animalul este in aer liber si face si miscare in acelasi timp. In plus, va fi evitat si pasunatul excesiv sau cand este umiditate ridicata.

Iesle poate fi cumparata de la Super Farm Land

Ovala sau rotunda, cu 12, 16 locuri, patrata si cu 8 locuri acestea sunt cateva tipuri de iesle regasite la Super Farm Land. Acestea sunt disponibile si in functie de tipul de animale, pentru cai inclusiv sau in functie de tipul de hrana ce va fi oferita – baloti sau fan mare. Grilaj rezistent, o iesle va fi livrata in set de piese ce se monteaza foarte simplu. O laternativa mai accesibila poate fi varianta din plastic.

In completare, tot aici fermierii isi gasesc solutii practice si pentru adapatorile potrivite pentru animalele pe care le va tine la pasunat.

Preturile variaza si ele in functie de tipologia ieslei. Pentru consultanta profesionala pagina de contact din cadrul site-ului www.superfarmland.com ii ajuta pe cei interesati sa ceara informatii precise.

Leave a comment