Renovezi? Atunci acorda-i holului importanta cuvenita!

Atunci cand renovam locuinta, acordam o atentie deosebita living-ului, dormitorului, bucatariei si baii. Insa holul este de multe ori tratat superficial. Si asta se intampla pentru ca pe hol nu obisnuim sa punem multe piese de mobilier sau obiecte de decor. Insa acest lucru este total gresit si iti voi motiva in cele ce urmeaza de ce.

Holul este primul contact al oaspetilor cu locuinta

Cand spunem „hol” nu trebuie sa ne gandim la un spatiu banal, foarte putin mobilat si gol in cea mai mare parte a sa. Trebuie sa privim altfel aceasta incapere si anume ca pe cea care face legatura din exterior cu restul locuintei. Este ca un „preview” al locuintei, ceea ce vad prima data cei ce trec pragul casei.

Holul de obicei da tonul intregii locuinte si trebuie sa fie o imagine a ceea ce urmeaza sa vada oaspetii in continuare. Din acest motiv, nu ar trebui lasat pe ultimul loc atunci cand renovam. Sau il putem renova ultimul, dar asta nu inseamna ca o vom face in mod superficial.

In acest sens, holul ar trebui sa fie o incapere calda, primitoare, dar si practica. Nu trebuie sa fie nici prea gol, dar nici incarcat de mobilier, astfel ca atunci cand vin musafirii sa nu poata incapea cand intra in casa si sa se impiedice de diverse piese.

Ca si piese de mobilier pe care le putem folosi mentionam pantofarul, cuierul, un dulap pentru hainele de exterior, eventual un scaun sau o bancuta pe care sa ne putem incalta si o masuta pe care sa asezam cateva obiecte de decor.

Bineinteles, dintre toate acestea le alegem pe cele pe care le si putem incadra astfel incat sa ramana si suficient spatiu de miscare pentru oaspeti. Nu avem cum sa le punem pe toate daca dispunem de un hol mic.

Pro Design Art ne ajuta sa avem holul la care visam

Este indicat sa optam pentru un mobilier hol la comanda pentru ca acesta poate fi personalizat in functie de spatiul disponibil, de preferintele noastre in ceea ce priveste design-ul, materialele din care este confectionat si culorile pentru care optam.

In acest sens, fabrica de mobila Pro Design Art poate reprezenta un reper al calitatii si al profesionalismului. Vorbim de o echipa de specialisti ce se ocupa de masuratori, proiectare 3D, confectionarea propriu zisa a pieselor de mobilier, precum si de montarea acestora in locuinta.

In plus, Pro Design Art ne poate ajuta cu realizarea mobilierului pentru intreaga locuinta, nu doar pentru hol. Pentru a lua legatura cu echipa, cei interesati o pot face prin apel telefonic sau accesand site-ul oficial prodesignart.ro.

Leave a comment