Scapa de sarcina organizarii unei inmormantari cu Rarox!

Hai sa vorbim despre deces, inmormantare si cum te poate ajuta o firma ce ofera servicii funerare in cazul unui asemenea eveniment nefericit!

Poate ca ti s-a intamplat si tie sa ai parte de un deces in familie si sa trebuiasca sa te ocupi de o parte din organizarea tuturor celor ce survin decesului – de la preluarea decedatului din spital si pana la praznicul ce se organizeaza dupa inmormantare. Sunt atat de multe drumuri de facut pe la diverse firme de unde trebuie sa obtii toate cele necesare, sunt atatea servicii pe care le ai de pus la punct pentru a face totul ca la carte!

Practic, iti ramane foarte putin timp la dispozitie pe care sa il petreci alaturi de cel trecut in nefiinta. Avand in vedere faptul ca sunt ultimele zile in care te poti „bucura” de prezenta acestuia, ideal ar fi sa lasi toate aceste sarcini in baza unei firme ce iti garanteaza servicii funerare de calitate.

O firma de servicii funerare se ocupa de absolut tot ce ai nevoie – de la actele necesare pentru preluarea decedatului din spital si pana la transportul funerar si organizarea inmormantarii si a praznicului. De asemenea, colaborand cu o asemenea firma, nu va trebui sa faci nici cumparaturile necesare. Totul revine in sarcina specialistilor.

Apeleaza la Rarox pentru servicii funerare complete

In cazul in care ai nevoie de servicii funerare Bucuresti sau pentru judetul Ilfov, iti recomand fara doar si poate Rarox. Este una dintre firmele de top in domeniul serviciilor funerare din Romania.

Rarox raspunde prompt la orice ora din zi si din noapte la toate solicitarile clientilor sai. Vorbim de o societate ce ofera servicii funerare in regim non stop – ceea ce regasim la putine firme de profil. Un astfel de eveniment precum decesul poate aparea oricand, nu poate fi anticipat si din acest motiv, faptul ca stii ca oricand poti sa apelezi la Rarox, parca vine ca o usurare, ca o gura de aer in acest gen de situatii.

Rarox pune la dispozitia clientilor sai pachete complete in functie de preferinte si de bugetul disponibil acestui eveniment nefericit, oferind clientilor sai posibilitatea de a opta si pentru pachete pe baza talonului de pensie, urmand ca apoi sa intocmeasca dosarul pentru Casa de Pensii pentru a deconta cheltuielile aferente pachetului ales.

Si transportul funerar poate fi asigurat tot de Rarox. Si aici includem atat transportul intern, cat si cel international. Si cand spunem transport funerar facem referire atat la transportul decedatului de la spital la biserica unde acesta este privegheat, cat si de la biserica la cimitir, dar si la transportul cortegiului funerar ce il insoteste pe cel trecut in nefiinta pe ultimul drum.

Asadar, avand in vedere toate cele de mai sus, in cazul in care ai parte de un deces, iti poti pune baza in serviciile funerare oferite de Rarox. Regasesti mai multe informatii accesand site-ul oficial funerarenonstop-bucuresti.ro.

Leave a comment