E-livrat iti ofera servicii sigure de curierat rapid

Nu-i asa ca si tu preferi ca, atunci cand ai de trimis un colet, sa o faci prin intermediul unei firme de curierat rapid? Ai parte de o multime de beneficii de pe urma unei asemenea colaborari si nu poti sa iesi decat in castig.

E-livrat – colete livrate in siguranta, la ora stabilita de expeditor

E-livrat este una dintre firmele de curierat din Romania care pune un mare accent pe multumirea clientului. In acest sens, tot ceea ce defineste E-livrat este despre profesionalism si seriozitate.

Vorbim, in primul rand, de o echipa tanara de agenti, dedicata meseriei pe care au ales-o, care detine experienta necesara pentru a-si face treaba ca la carte. Si aici am include atitudinea mereu pozitiva a agentilor care vor incerca sa ofere solutii viabile clientilor care doresc sa trimita un colet si doresc sa stie procedura sau celor ce solicita livrarea la o anumita ora si intr-un anume fel.

Indiferent ca pe colet este trecut sau nu cuvantul „fragil”, manevrarea coletelor si transportul acestora este realizata cu grija, fara a risca sa se deterioreze vreun continut al coletului, nici macar ambalajul.

Unul dintre avantajele majore de care beneficiaza toti cei ce aleg sa colaboreze cu E-livrat este faptul ca pot stabili ora exacta la care sa fie livrat coletul. In cazul in care ridicarea si livrarea coletului au loc in municipiul Bucuresti sau judetul Ilfov exista posibilitatea ca livrarea sa fie realizata in aceeasi zi sau a doua zi, dupa preferinte.

Serviciul Curier rapid AZI

E-livrat pune la dispozitia clientilor sai 3 tipuri de servicii: curier rapid AZI, curier rapid a 2-a ZI si curier national AZI. Daca primele doua sunt destinate exclusiv pentru locuitorii din municipiul Bucuresti si judetul Ilfov, cel de-al treilea serviciu este valabil la nivel national, pentru toti locuitorii tarii.

Unul dintre serviciile extrem de apreciate in special de catre bucuresteni este serviciul Curier rapid AZI. In ce consta acesta? Practic ridicarea si livrarea coletelor este realizata in aceeasi zi. In cadrul acestui serviciu, bucurestenii au si varianta de a alege livrarea intr-una sau doua ore (cu preluarea comenzilor pana la ora 17:00), in 4 ore (preluarea coletelor pana la ora 16:00) sau in 6 ore (cu preluare pana la ora 14:00).

Prin acest serviciu bucurestenii pot transmite colete ce au o greutate de pana la 10 kg, livrarea acestora facandu-se dintr-o singura incercare. Iar, in cazul in care livrarea nu poate fi facuta din motive ce nu tin de E-livrat, coletele ajung inapoi la expeditori in maxim 5 zile lucratoare.

Orice expeditie poate fi verificata in timp real direct pe site-ul e-livrat.ro sau prin apel telefonic la sediul firmei.

Mai multe detalii despre fiecare serviciu oferit de E-livrat regasesti accesand site-ul oficial.

Leave a comment