Pastreaza in suflet si in casa o parte din vara ce a trecut – fototapetul de la Deco Perete te ajuta

Desi sezonul estival tocmai s-a incheiat, cu siguranta printre noi sunt unii care refuza sa se desparta definitiv de razele soarelui, de briza marii, de plaja cu nisipul fierbinte de sub talpi. Pentru cei dintre noi ce se gandesc cu nostalgie in suflet la vara ce tocmai a trecut, exista posibilitatea de a o readuce in casa  prin intermediul fototapetelor. Aflam in cele ce urmeaza cum este posibil!

Fototapetul – usor de aplicat si cu impact vizual

Fototapetul este una dintre cele mai noi metode de a decora o incapere. Vorbim practic de aplicarea pe perete a unei imagini pe o anumita tema.

Unul dintre avantajele principale ale acestuia este faptul ca poate fi aplicat de catre oricine – nu este nevoie de un specialist in amenajari interioare pentru a duce la bun sfarsit acest proces. Cu ajutorul unui adeziv special, fototapetul se aplica pe peretele drept sau pe orice alta suprafata, fara denivelari extrem de usor.

In cazul in care optam pentru un fototapet 3D, impactul vizual va fi unul major. Avem de-a face cu modele ce par sa largeasca orice incapere, cu aspect de spatiu tridimensional. Avem de-a face de asemenea cu flori, fructe, forme geometrice care par sa iasa din perete, atat de real sunt redate.

Decorarea camerei cu un fototapet 3D este una dintre cele mai mari schimbari pe care o putem aduce acasa ori la birou.

Bucura-te de vara pe tot parcursul anului!

Dormitorul este de obicei camera unde ne simtim in largul nostru, unde ne relaxam si cea care ne incarca bateriile pentru fiecare zi. Si atunci de ce sa nu o decoram astfel incat sa o simtim a noastra, sa simtim ca ne apartine?

Magazinul online Deco Perete ne invata cum sa ne decoram camera cu ajutorul unui fototapet 3D dormitor ce are drept tema vara cu ale sale elemente caracteristice. Peisajele superbe pe care le regasim in cadrul magazinului, cu plaje scaldate in razele soarelui, sunt reproduse in amanunt in fototapetele din catalogul de oferte al magazinului deco-perete.ro.

Putem avea parte de o priveliste minunata zi de zi, admirand fototapetul vlies cu peisaj marin Calm. Ne vom simti de parca am fi pe o terasa ce duce direct spre plaja din fabuloasa Majorca. Practic, in acest fel ne vom simti ca intr-o continua vacanta.

Exemplele in acest sens sunt numeroase si alegerea nu poate fi decat una subiectiva. Asadar, ramane la latitudinea noastra ce peisaj de vara ni se potriveste mai bine. Le descoperim pe toate accesand site-ul deco-perete.ro.

Leave a comment