Protejeaza-te impotriva coronavirusului cu masca medicala de la Coneltex!

Cat de importanta este pentru tine sanatatea ta si a familiei tale? Stii prea bine ca, fara sanatate, nu poti face nimic. Si acest lucru ne-a fost dovedit cu varf si indesat in ultimele 6 luni, cand ne-am vazut practic prinsi intr-o capcana din care unii nu au reusit sa mai scape.

Vorbim aici, bineinteles, despre efectele pe care pandemia de coronavirus le-a avut pana acum si pe care inca mai continua sa le aiba asupra populatiei. Aproape 100000* de cazuri de persoane infectate cu acest virus si aproape 4000 de decedati pana la aceasta ora este bilantul inregistrat de Romania in aceste 6 luni.

Privind aceste cifre, nu ai cum sa nu te inspaimanti si sa iti doresti sa iei toate masurile necesare pentru a nu intra in contact cu virusul Corona. Indemnul medicilor si al autoritatilor este de a purta cat mai mult mastile de protectie pentru fata (in mijloacele de transport in comun si in spatiile publice inchise aceasta masura este obligatorie) si de a ne dezinfecta mainile corespunzator ori de cate ori intram in contact cu o suprafata pe care au atins-o si altii inaintea noastra.

Coneltex – producator autohton de masti medicinale

In momentul in care a inceput pandemia in tara noastra, intreaga populatie a intrat parca intr-o stare de disperare, incercand sa puna mana pe ultimele stocuri de masti existente pe piata. Bineinteles, in acea perioada a avut loc o explozie a preturilor practicate de comerciantii in domeniu, desi era vorba de marfa provenita in mare parte din China, neavand o calitate exceptionala.

In randul firmelor autohtone ce s-au pliat necesitatilor si cerintelor inca de la inceputul pandemiei s-a situat si Coneltex. Vorbim despre una dintre firmele de top in domeniul productiilor de confectii textile care, pana atunci, comercializa doar lenjerii de pat, pilote, perne, cuverturi, protectii de saltea si fete de masa.

Coneltex si-a extins astfel oferta producand o masca medicala de unica folosinta cu mult superioara cele importate din China ce se gaseste la orice magazin. Materialul impermeabil, dublu si cu filtrul de protectie fac din aceasta masca una ce confera tuturor celor ce o poarta o protectie sporita impotriva virusului ce continua sa ne ameninte.

In ceea ce priveste pretul, acesta este cu mult sub ceea ce aceasta masca ofera prin calitatea ei. Accesand site-ul, vei putea achizitiona un set de 50 de masti medicinale cu doar 45 de lei. Asadar ai doar de castigat!

Intra chiar acum pe site-ul coneltex.ro, plaseaza o comanda si asigura-ti atat tie, cat si familiei tale protectia de care aveti nevoie!

*conform site oficial al Ministerului Sanatatii, cazuri raportate pana la data de 4.09.

Leave a comment