Cat de avantajoasa este o pompa de caldura – afla de la Eco Drill despre aceasta

Sunt atat de multe optiuni de incalzire la ora actuala, incat diversitatea sistemelor va fi negresit un motiv de confuzie. Printre acestea se numara si pompele de caldura. Cat de rentabile sunt si despre functionarea si montarea acestora poti afla de la Eco Drill, firma specializata de foraje. Asta pentru ca montarea unei pompe de caldura implica numaidecat si forarea la mari adancimi.

Cum te ajuta pompele de caldura

Daca te vei interesa despre randamentul unei pompe de caldura vei descoperi ca aceasta poate aduce reduceri semnificative, de pana la 75% la costurile pe care le-ai putea avea lunar. Concret, utilizarea unui astfel de sistem de incalzire presupune sa utilizezi energia din sol sau din apa subterana.

Una din variante este cea a pompei aer-apa ce poate acoperi in medie 70% din potentialul termic din aer. O alta optiune este cea a pompei sol-apa.

Rentabil? Desigur

Daca ne gandim in mod special la cei care nu au racord la gaz sau la faptul ca acesta are un cost ce fluctueaza, ca este vulnerabil la accize, atunci pompa este in mod clar mai avantajoasa. Totodata, o astfel de pompa poate asigura nu doar incalzirea, ci si racirea aerului in perioada verii. Asadar are un sistem cu dublu avantaj.

Trebuie punctat de asemenea confortul si eficienta acestor pompe de caldura. De altfel acestea sunt doua criterii definitorii. Scapi de depozitare, de manevrarea combustibilului spre exemplu la centralele pe lemne. Instalatia corespunzatoare pompei nu impune aceleasi probleme ca si in alte cazuri.

Colaborarea cu Eco Drill va insemna o oportunitate de a face un upgrade la sistemul de incalzire. Astfel,  dimensionarea pompei in functie de cat este necesarul termic al fiecarui proprietar ramane in sarcina specialistilor. Se va lua in considerare de asemenea si izolatia, suprafata casei, numarul de persoane etc.

Pompele de caldura pot costa ceva mai mult in ceea ce priveste instalarea, montarea lor, cu foraj cu tot. Insa pe termen lung avantajele sunt mai multe, intrucat scade costul lunar aferent caldurii utilizate, iar pe timp de vara va exista posibilitatea de a raci casa pentru maxim de confort.

Costurile variaza, in functie de sistemul de colectare, de zona, de cate foraje vor fi necesare. Executia forajului o poate realiza echipa Eco Drill, iar in costurile aferente sunt incluse si furtunele, sudurile, testul de presiune si introducerea de geosolid.

Contact:

Str. Trecatoarea Holtului nr. 222, Comuna Letea Veche, Jud. Bacau

0749.861.105

0234.510.304

office@ecodrillforaje.ro

Leave a comment