Detaliem astazi un alt subiect de interes – cine este Precisa si cum te poate ajuta?

Te-ai gandit vreodata de la ce incepe functionarea optima a unui laborator de cercetare sau a unui simplu laborator de test dintr-o scoala? Poate ca raspunsul aici este chiar Precisa – companie ce se ocupa de distribuirea aparaturii de laborator, a consumabilelor, a reactivilor si a echipamentelor industriale.

Tot ce vezi intr-un laborator poate sa fi fost furnizat chiar de Precisa. Aceasta ii este aria de activitate, cu asta se ocupa si face foarte bine ceea ce face. Laboratoarele din tara noastra au nevoie de companii precum este Precisa pentru a se moderniza rapid, pentru a atinge apogeul cercetarii si pentru a putea deservi la cote maxime publicului.

Ce ofera Precisa mai exact?

Precisa activeaza si in mediul online prin intermediul site-ului oficial cu acelasi nume: precisa.ro. Aici isi expune pentru toti cei interesati produsele minune. Vorbim de categorii complexe de produse. Totul incepe de la aparatura de laborator, aparatura pentru testarea materialelor de constructii si continua cu tot ce tine de consumabile pentru laborator.

Bineinteles, surprizele de la Precisa nu se opresc aici. Kit-urile si testele rapide sunt disponibile tot aici, alaturi de materialele de protectie, dar si de materialele didactice si chiar produsele microbiologice. De o mare diversitate se bucura si categoriile cu reactivi si chimicale, sticlarie de laborator si chiar ustensile si instrumentar.

Magazinul online de echipamente si aparatura de laborator de la Precisa iti este pus la dispozitie si tie, fie ca esti persoana fizica sau detii o firma ce prezinta interes pentru aceasta arie de activitate.

Lampi UV-C cu recirculare – de mare necesitate in aceste vremuri greu incercate!

Precisa, avand in vedere profilul pe care activeaza, ofera si solutii de protectie in aceste vremuri grele. Lampile UV-C sunt produse pe care le regasesti pe precisa.ro si au ca scop dezinfectarea si distrugerea microorganismelor din aer. Acestea nu produc ozon si pot lucra incotinuu. Acum, in functie de modelul pe care il alegi, acesta are o anumita intensitate a tubului UV-C si este recomandat pentru o camera de anumite dimensiuni.

Acceseaza precisa.ro pentru a intra in contact cu toate categoriile de produse. Sa stii ca expertii in domeniu iti pot oferi consultanta, dar si sfaturi utile cu privire la alegerea pe care intentionezi ca o faci. Ai tot acolo toate datele lor de contact.

Pentru reprezentanta din Sibiu poti suna la numarul de telefon 0731333834, iar pentru Iasi la numarul 0232 256 250.

Leave a comment